iPhone 4 op 23 juli in Nederland?

Redactie
29 juni 2010, 19:21
1 min leestijd
iPhone 4 op 23 juli in Nederland?

De iPhone 4 is een product dat ongelofelijk veel verkocht wordt. In de landen waar de iPhone al te koop is – VS, UK, Frankrijk, Duitsland en Japan – staat de levertijd op dit moment op drie weken. Vorige week toen het toestel voor het eerst verkocht werd, was overal genoeg voorraad. Hoewel de lijnen erg lang waren, was er voor de meeste mensen toch een nieuwe iPhone te koop. Nu de iPhone een levertijd van drie weken heeft in deze vijf landen is het de vraag of Apple wel genoeg iPhone’s heeft om het toestel te verkopen in 18 andere landen in de wereld.

Volgens Apple zijn er genoeg iPhone’s om in 18 verschillende landen over de hele wereld te verkopen. Dit liet hij weten in een persbericht dat eerder vandaag gepubliceerd werd. Het gadgetblog Electronista heeft via een bron gehoord dat de lanceren van de iPhone op 23 juli is in de andere landen. In veel landen waar de iPhone nog niet gelanceerd is na deze eerste 23, komen in september aan de beurt.

Het enige wat we tot nu toe weten over de lancering in Nederland is dat het eind juli is en dat de kans groot is dat T-Mobile weer de exclusieve provider zal zijn van de iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Providers
Thema: Apple
Device: iPhone 4

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen