Losse iPhone 4 te koop bij iPhoneServicePoint
Redactie

De iPhone 4 is vanaf vandaag te reserveren bij iPhoneServicePoint. De toestellen die de webshop aanbiedt zijn allemaal officieel simlock vrij. Dit betekent dat je niet vast zit aan een abonnement en provider. Je hebt bij de webwinkel keuze tussen twee versies van de iPhone 4. Het verschil tussen de twee apparaten is het geheugen. De ene iPhone 4 heeft 16GB geheugen, en de andere heeft 32GB geheugen.

De herkomst van de iPhone 4

De iPhone 4 wordt uit het Verenigd Koninkrijk geïmporteerd door iPhoneServicePoint. Dit is één van de landen waar de iPhone 4 wordt aangeboden vanaf 24 juni. Het importeren kost natuurlijk ook enige tijd, en dus is de iPhone 4 vanaf 9 juli bij je thuis te verwachten als je hem bestelt bij iPhoneServicePoint.

Prijzen van de iPhone 4 bij iPhoneServicePoint

Wanneer de iPhone 4 in Nederland komt is nog niet precies bekend. Apple gaf de aanduiding ‘Juli’ tijdens de keynote, maar heeft dit in Canada al teruggetrokken. Het is nog onduidelijk of de rest van de wereld ook vertraging heeft als het gaat om de iPhone 4-lancering. De enige optie om de iPhone 4 in Nederland te bestellen is nu dus alleen via iPhoneServicePoint.

Bron: iPhoneServicePoint

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • veel te duur wat hun er voor vragen omgerekend ben je voor de 32gb €739,00 kwijt in frankrijk dus dan kun je hem via fr bestellen of even wachten maar €999,00 is veels te veel

 • marc

  ja zeker veel te duur
  de iphone 3gs is ook al duur daar vergeleken bij andere winkels
  ik w8 gewoon nog effe maandje

 • Sander

  Bij iPhoneServicePoint krijg je echter wel garantie, wat bij veel andere partijen niet het geval is. En is de iPhone 4 in Frankrijk wel Sim lock vrij?

 • Jan van Kampen

  Ja 😉

 • Meistr0

  Je hebt wel garantie en zo in Nederland als je bij iPhoneServicePoint koopt en je hoeft niet helemaal naar frankrijk! Maar ja.. de een betaald wat meer voor wat extra’s en de ander niet