Losse iPhone 4 te koop bij iPhoneServicePoint

Redactie
21 juni 2010, 21:48
1 min leestijd
Losse iPhone 4 te koop bij iPhoneServicePoint

De iPhone 4 is vanaf vandaag te reserveren bij iPhoneServicePoint. De toestellen die de webshop aanbiedt zijn allemaal officieel simlock vrij. Dit betekent dat je niet vast zit aan een abonnement en provider. Je hebt bij de webwinkel keuze tussen twee versies van de iPhone 4. Het verschil tussen de twee apparaten is het geheugen. De ene iPhone 4 heeft 16GB geheugen, en de andere heeft 32GB geheugen.

Lees verder na de advertentie.

De herkomst van de iPhone 4

De iPhone 4 wordt uit het Verenigd Koninkrijk geïmporteerd door iPhoneServicePoint. Dit is één van de landen waar de iPhone 4 wordt aangeboden vanaf 24 juni. Het importeren kost natuurlijk ook enige tijd, en dus is de iPhone 4 vanaf 9 juli bij je thuis te verwachten als je hem bestelt bij iPhoneServicePoint.

Prijzen van de iPhone 4 bij iPhoneServicePoint

Wanneer de iPhone 4 in Nederland komt is nog niet precies bekend. Apple gaf de aanduiding ‘Juli’ tijdens de keynote, maar heeft dit in Canada al teruggetrokken. Het is nog onduidelijk of de rest van de wereld ook vertraging heeft als het gaat om de iPhone 4-lancering. De enige optie om de iPhone 4 in Nederland te bestellen is nu dus alleen via iPhoneServicePoint.

Bron: iPhoneServicePoint

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen