iPhone 4 met dezelfde i-abonnementen?

Redactie
9 juli 2010, 15:55
1 min leestijd
iPhone 4 met dezelfde i-abonnementen?

T-Mobile heeft vanochtend een e-mail rond gestuurd naar mensen die aangemeld zijn op hun e-mail dienst. In de mail staat dat de iPhone 4 binnenkort te koop is bij T-Mobile. In het mailtje staat weinig nieuws. Er staat in dat de iPhone sinds juli 2008 in Nederland te koop is bij de exclusieve aanbieder T-Mobile. De zin die daarop volgt zegt dat alleen de launch dit jaar weer exclusief is. Zoals we al verwachte zal de iPhone later dit jaar ook via Vodafone te koop zijn, echter blijft dit nu nog speculeren.

Lees verder na de advertentie.

Ook wordt er gezegd dat de iPhone 4 te bestellen is bij vier bestaande iPhone-abonnementen. Daaruit kunnen we concluderen dat de abonnementsprijzen niet hoger komen te liggen. De iPhone 3GS met 16GB kost nu €99. De iPhone 4 met 16GB zal ook rond de 100 euro kosten. Tevens staat er in het mailtje dat een i-abonnement bij T-Mobile het enige abonnement is in Nederland dat Visual Voicemail bevat. Hiermee zie je in een lijstje door wie je gebeld bent en kan je ze allemaal afluisteren.

In het mailtje staat dus weinig nieuws. Waarschijnlijk stuurt T-Mobile deze mail om te laten weten dat ze er wel mee bezig zijn. Een exacte datum is nog niet bekend maar de iPhone 4 komt eind juli in Nederland.

Update: GMail gebruikers kunnen de mail niet lezen. Daar wordt later deze dag een nieuw mailtje voor verzonden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen