iPhone 4 met dezelfde i-abonnementen?
Redactie

T-Mobile heeft vanochtend een e-mail rond gestuurd naar mensen die aangemeld zijn op hun e-mail dienst. In de mail staat dat de iPhone 4 binnenkort te koop is bij T-Mobile. In het mailtje staat weinig nieuws. Er staat in dat de iPhone sinds juli 2008 in Nederland te koop is bij de exclusieve aanbieder T-Mobile. De zin die daarop volgt zegt dat alleen de launch dit jaar weer exclusief is. Zoals we al verwachte zal de iPhone later dit jaar ook via Vodafone te koop zijn, echter blijft dit nu nog speculeren.

Ook wordt er gezegd dat de iPhone 4 te bestellen is bij vier bestaande iPhone-abonnementen. Daaruit kunnen we concluderen dat de abonnementsprijzen niet hoger komen te liggen. De iPhone 3GS met 16GB kost nu €99. De iPhone 4 met 16GB zal ook rond de 100 euro kosten. Tevens staat er in het mailtje dat een i-abonnement bij T-Mobile het enige abonnement is in Nederland dat Visual Voicemail bevat. Hiermee zie je in een lijstje door wie je gebeld bent en kan je ze allemaal afluisteren.

In het mailtje staat dus weinig nieuws. Waarschijnlijk stuurt T-Mobile deze mail om te laten weten dat ze er wel mee bezig zijn. Een exacte datum is nog niet bekend maar de iPhone 4 komt eind juli in Nederland.

Update: GMail gebruikers kunnen de mail niet lezen. Daar wordt later deze dag een nieuw mailtje voor verzonden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • DizzyDix

  Ok maar waar baseren jullie op dat de i4 net zo duur zal zijn als de 3gs?? Ik bedoel op welke concrete gegevens is dit onderbouwd?

 • Sjuul

  Is het ook mogelijk om bij een iphone i-150 abbo een sms verdubbelaar te gebruiken.. want ik heb meer dan 150 smsjes nodig, maar echt geen 150 belminuten:O en ik heb geen zin om 45 euri per maand neer te leggen voor 300 smsjes

 • Yoeri Boven

  @DizzyDix Vandaar het vraagteken aan het eind van de titel. In het mailtje staat iets in de zin van dat ze vier abonnementen hebben voor de iPhone en die kan je vinden door middel van een link. Als je op die link klikt dan krijg je de huidige abonnementen. 99% kans dus.

  @Sjuul Nee, dat is helaas niet mogelijk.

 • Het is niet geheel waar dat de i-abonnementen hetzelfde zijn. Bij afsluiting van mij 3G moest ik aanzienlijk minder bijbetalen voor de telefoon dan ze nu voor de i4 vragen. En als dan het beriek/ontvangst nog slechter is dan het nu al is met de 3G vind ik dat teveel gevraagd voor puur de naam Apple. Ik wacht daarom nog even totdat Apple het probleem echt gefixt heeft, ofwel de prijzen omlaag gaan. Maar beter nog wacht ik wat langer op de i5.