iPhone 4 is Vista van Apple volgens Microsoft

Redactie
15 juli 2010, 14:29
1 min leestijd
iPhone 4 is Vista van Apple volgens Microsoft

Gisteren maakte Kevin Turner, een vertegenwoordiger van Microsoft, een vergelijking waar de iPhone 4 in kwam. Tijdens een conferentie van Microsoft zei hij dat de iPhone 4 te vergelijken is met het besturingssysteem Windows Vista.

Vergelijking

Met de vergelijking doelde hij op het feit dat door beide producten de bedrijven een flinke deuk in hun imago hebben opgelopen. Bij Apple was dit eergisteren te merken, na veel kritiek in de media daalden de aandelen flink. Turner gebruikte deze vergelijking vervolgens om Windows Mobile 7 ter sprake te brengen.

Verkeerd

Lees verder na de advertentie.

Wellicht krijgt hij veel commentaar van Apple-fanboys. De vergelijking is niet helemaal zuiver, het is eigenlijk niet appels met peren vergelijken. Bij Windows Vista ligt het aan het hele besturingssysteem, dus aan het hele product. Bij de iPhone 4 is het enige kritiek geconcentreerd op de antenne, twee verschillende dingen dus.
Misschien kan je de vergelijking beter zien als een vergelijking tussen rotte appels en rotte peren. Het zijn twee verschillende dingen, maar allebei zijn ze vies. Windows Vista en de iPhone 4 brengen ieder een schade toe aan een bedrijf.

Via: computerworld
slecht

Categorie: Opmerkelijk
Spotlight: Microsoft
Device: iPhone 4

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 4
iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's