iPhone 4 is al 600.000 keer verkocht

De iPhone 4 is sinds 15 juni te reserveren in een aantal landen. Dit ging helaas niet zonder slag of stoot, maar hier heeft Apple een goede reden voor. In één dag zijn er namelijk 600.000 iPhones gereserveerd. Apple heeft aangegeven dat ze nog nooit zoveel orders moesten verwerken binnen één dag. De iPhone 4 is dus nu al een succes.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Uitverkocht

Gisteren meldden we dat de iPhone 4 al uitverkocht is in verschillende landen. Mensen in Amerika en het Verenigd Koninkrijk die gisteren een iPhone 4 reserveerden, kregen de melding dat de iPhone ‘pas’ 2 juli geleverd wordt. Inmiddels krijgen verschillende mensen de melding dat de iPhone op 14 juli wordt geleverd. Het lijkt er dus op dat er weer een vracht iPhones uitverkocht is.

Levering in Nederland

De grote verkoopaantallen hebben als het goed is geen invloed op de verschijning van de iPhone 4 in Nederland. Waarschijnlijk heeft Apple hiervoor namelijk al iPhones gereserveerd. De abonnementen van verschillende iPhone-gebruikers lopen deze maand af, en dus zouden deze mensen over kunnen stappen naar een andere telefoon. Dit wil Apple voorkomen door de iPhone op tijd in Nederland te introduceren.

Bron: MarketWatch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.