‘iPhone 4 heeft 512 mb werkgeheugen’

De iPhone 4 heeft volgens de laatste geruchten een werkgeheugen van 512 mb. De iPhone 3GS en de iPad hebben op dit moment een werkgeheugen van 256 mb, en dus heeft Apple het werkgeheugen verdubbeld. Het gevolg is dat de telefoon zwaardere bewerkingen kan uitvoeren. Deze ontwikkeling gaat natuurlijk gepaard met de toevoeging van de snelle A4-processor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hardware

Apple vertelt zelf bijna nooit iets over de hardware in de apparaten. De hardware zegt volgens Apple namelijk niets over de telefoon, want het besturingssysteem maakt de telefoon. Toch hechten veel mensen waarde aan de specificaties van de hardware, en dus worden de iPhones regelmatig uit elkaar gesloopt om de chips te bekijken.

De iPhone 4 van Gizmodo

Het zal vast niemand zijn ontgaan dat Gizmodo al een iPhone 4 had vóór de keynote van Apple. Na onderzoek bleek dat hierin 256 mb werkgeheugen zat. Het lijkt er dus op de Apple op het laatste moment nog een aanpassing heeft gedaan aan het toestel.

Bron: Macrumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.