iPhone 4 gejailbreakt door geohot
Redactie

Doordat Apple veel restricties heeft op iOS, het systeem waarop de iPhone draait, zijn er veel mensen die hun iPhone jailbreaken. Hierbij wordt een aangepast besturingssysteem op het apparaat gezet waar meer dingen mogelijk zijn. Na een update van iOS of de lancering van een nieuw product wachten jailbreakers gespannen af totdat iemand iets in elkaar heeft gezet om het nieuwe product te jailbreaken. Op internet is er nu een plaatje opgedoken van een gejailbreakte iPhone 4. De iPhone 4 krijgt dus binnenkort een jailbreak.

George Hotz

De jongeheer George Hotz is bij het afgelopen iOS 3 erg populair geweest. Met zijn simpele jailbreakprogramma’s werd hij aanbeden door veel iPhone-bezitters. Op zijn blog heet hij een foto gepost van een iPhone 4 met Cydia (een programma dat je alleen krijgt wanneer je iPhone gejailbreakt is). Volgens zijn blog gaat hij het niet vrijgeven, maar iets/iemand onder de naam limera1n.
Geohot, zo noemt George Hotz zich graag, blijft een beetje vaag. Dit doet hij vaker en is absoluut geen reden tot ongerustheid. Ook wil hij geen vragen over de release-datum, elke keer dat iemand dat vraagt wordt het een tijdje later.
iPhone 4 jailbreak

Via: geohot en tipper Marco

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.