iPhone 4: de witte versie (foto’s)
Redactie

M.I.C Gadget is erin geslaagd een wit exemplaar van de iPhone 4 te kunnen bemachtigen en zorgt uiteraard dan ook voor de foto’s. Dit is een exclusief gegeven, vermits de iPhone 4 slechts vanaf midden juli zou beschikbaar worden gesteld in de winkels.

Volgens een officieel bericht van Apple, die op de website van Apple kan worden teruggevonden, lijkt de productie van de witte iPhone 4 enige achterstand te hebben opgelopen. Daarom zal de iPhone niet verkocht worden tot midden juli. M.I.C Gadget heeft daarentegen toch al een toestel kunnen bemachtigen. Onderstaande foto’s bewijzen het:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • DizzyDix

  Wauw…..

  Ongelooflijk, dat zoiets waardeloos (stuk plastic en wat metaal gecombineerd met kennis en andere stoffen) zo kostbaar uit kan zien en zoveel kan. Buitenom het emailbericht van jobs “het is maar een telefoon”. Ik zou bijna mijn hele kamer willen behangen met deze toestellen.

 • Bas

  Alleen de achterkant is mooi. Die witte voorkant is echt een misser. Hopenlijk gaan ze dat bij de volgende versie weer veranderen. Ik wilde graag een witte maar nu niet meer. De voorkant hoort gewoon zwart te zijn!!!

 • Ik ga zowiezo toch voor zwart

 • BlackLady

  Black is beautifull !!!

 • Ronald

  Ik heb tot nu toe altijd een witte gehad.
  Heb alles van Apple (laptop, desktop,..) en in wit.
  Zelfs speciaal een bureau voor m’n Apple equipement gemaakt in kleur wit.

 • jeroen

  ahhggrrhhh de voorkant verpest het helemaal,