iPhone 4 Case Program stopt morgen – laatste kans!
Redactie

Vandaag is de laatste dag dat je een gratis hoesje kan ontvangen via de applicatie die daar speciaal voor gemaakt is. In juni, toen de iPhone 4 net uit was, waren er veel problemen met het antennesignaal. Apple reageerde hierop door in een persconferentie te melden dat ze meerdere tests hebben uitgevoerd en tot de conclusie zijn gekomen dat het maar bij een laag percentage voorkomt. Hoewel Apple dit zei heeft het toch het beste met haar klanten voor en is daarom gratis hoesjes uit gaan delen tot en met 30 september.

In de applicatie kan je tot en met vandaag dus een gratis hoesje bemachtigen mits je een iPhone 4 hebt. Je hoeft alleen maar de applicatie te downloaden en wat gegevens in te vullen.

En daarna?

Vanaf morgen kan je dus niet meer gemakkelijk via de applicatie een gratis hoesje ontvangen. Vanaf morgen tot en met 31 oktober zul je er iets meer moeite voor moeten doen. Je zult heel veel met de klantenservice van Apple moeten bellen en tips uitvoeren die ze geven. Wellicht moet je ook nog aantonen dat jouw telefoon last heeft van de verslechtering van het signaal.

Lees je dit bericht op tijd en heb je een iPhone 4 en nog geen gratis hoesje, download dan snel de applicatie en bestel hem.

Artikel wurde nicht gefunden

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Waksta

  ‘heeft het toch het beste met haar klanten’
  Het beste voor met haar klanten? met haar beursresultaten ja. De ganse tijd geen officiele reactie, tot consumer reports de iPhone 4 afraadde en de beurscijfers begonnen te dalen. Dan stapte Steve wel snel het podium op met wat Apple Mind magic propaganda.

 • dries6951

  Ik had begrepen dat je moest aantonen dat je de koop van de iPhone 4 voor 30 september had afgesloten, en dan nog een maand de tijd had om de bumper aan te vragen. Een iets ander verhaal dus.
  @Waksta: Consumer reports heeft later weer andere rapporten met andere uitslagen geschreven over de iPhone 4, dus om die nu aan te halen als betrouwbare bron??

 • Euroscale

  Gisteren m’n iPhone gehaald bij T-Mobile. Gelijk case program app geïnstalleerd en bumpr aangevraagd. Wordt gewoon gratis opgestuurd ook al was het al 2 oktober!

 • Jess

  Ik heb een paar dagen geleden de bumper besteld via de app, wordt gwn gratis opgestuurd!

 • athirson

  ik heb net via case program bumper besteld en krijg hem nog opgestuurd terwijl ik mijn iphone 5 oktober heb gekregen dus als ik sommige hier was zou ik het gewoon nog proberen:)