iPhone 4 Case Program stopt morgen – laatste kans!
Redactie

Vandaag is de laatste dag dat je een gratis hoesje kan ontvangen via de applicatie die daar speciaal voor gemaakt is. In juni, toen de iPhone 4 net uit was, waren er veel problemen met het antennesignaal. Apple reageerde hierop door in een persconferentie te melden dat ze meerdere tests hebben uitgevoerd en tot de conclusie zijn gekomen dat het maar bij een laag percentage voorkomt. Hoewel Apple dit zei heeft het toch het beste met haar klanten voor en is daarom gratis hoesjes uit gaan delen tot en met 30 september.

In de applicatie kan je tot en met vandaag dus een gratis hoesje bemachtigen mits je een iPhone 4 hebt. Je hoeft alleen maar de applicatie te downloaden en wat gegevens in te vullen.

En daarna?

Vanaf morgen kan je dus niet meer gemakkelijk via de applicatie een gratis hoesje ontvangen. Vanaf morgen tot en met 31 oktober zul je er iets meer moeite voor moeten doen. Je zult heel veel met de klantenservice van Apple moeten bellen en tips uitvoeren die ze geven. Wellicht moet je ook nog aantonen dat jouw telefoon last heeft van de verslechtering van het signaal.

Lees je dit bericht op tijd en heb je een iPhone 4 en nog geen gratis hoesje, download dan snel de applicatie en bestel hem.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.