iPhone 4 Bumper weer in Nederland te koop
Redactie

Apple heeft de Bumpers voor de iPhone 4 weer in de Nederlandse Apple Store geplaatst. Afgelopen week is het uitdelen van de Bumpers namelijk gestopt door het bedrijf. Vanaf nu kan je dus weer zelf deze hoesjes kopen via de online Apple Store. De prijs is nog hetzelfde als voorheen, want op dit moment moet je 29 euro betalen voor de iPhone-bescherming.

Zes kleuren

Toen Apple gratis Bumpers weggaf, kon je niet kiezen welke kleur het hoesje moest worden. Iedereen kreeg standaard een zwart hoesje als men koos voor de Bumper. Op dit moment kan je tegen betaling aan een gekleurde Bumper komen. Je kan kiezen tussen zes verschillende kleuren: Zwart, roze, wit, oranje, groen en blauw.

Gratis bumper

Je kan als nieuwe iPhone 4-gebruiker een gratis Bumper bemachtigen, maar dit is niet eenvoudig. Je moet namelijk je klacht over het bereik van de iPhone 4 neerleggen bij de klantenservice. Zij zullen je eerst tips geven over de iPhone die je een tijdje moet proberen. Na deze tijd kan je de klantenservice wéér bellen als de klachten nog aanwezig zijn. Op dat moment is er een kleine kans dat je een iPhone Bumper krijgt toegestuurd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.