iPhone 3GS ‘vetvlekken’ test (video)
Redactie

De afgelopen weken is er veel gesproken over de speciale ‘oleophobische’ coating van de iPhone 3GS. Met deze coating zou de 3GS eenvoudiger vetvrij te maken zijn. Wij hebben de proef op de som genomen en hebben de iPhone 3GS onderworpen aan een heuze ‘vetvlekken’ test.

De iPhone 3GS neemt het in deze test op tegen de iPhone 3G en natuurlijk tegen de nodige portie vet, dit in de vorm van AH Bewust Bakken & Braden. Deze bakolie bevat 97% vet, wat waarschijnlijk heel wat meer is dan wat jij dagelijks op je vingers krijgt.

iPhone 3GS vetvlekken test

Omdat we dit natuurlijk niet alleen in tekst aan jullie wilde vertellen, hebben we er een filmpje van gemaakt. In dit filmpje kan je zien wat vet werkelijk voor vlekken creëert op je iPhone en hoe snel je deze weer kunt verwijderen met behulp van een simpel stukje keuken papier, wat in de dagelijkse praktijk ook goed een t-shirt of een mouw kan zijn 😉

Wij kunnen een duidelijk verschil zien, al is het minder groot dan we hadden gehoopt. Wel valt op dat vetvlekken echt makkelijker verdwijnen, zonder dure schoonmaak middelen.

Wat zijn jouw ervaringen met de ‘oleophobische’ coating, handig of meer marketing praat?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.