iPhone 3GS te jailbreaken met PwnageTool
Redactie

Alle iPhone OS devices zijn vanaf een aantal dagen te jailbreaken. Zo meld het Dev-Team op haar blog. Voor het jailbreaken heb je een nieuwe versie van PwnageTool nodig, PwnageTool 3.1.3. Deze software is alleen te gebruiken voor mac gebruikers. Volgens het Dev-Team zijn alle devices nu te jailbreaken op een paar na. Als gouden regel stelt het team dat als je op je iPhone 3G of iPhone 3GS Yellowsn0w gebruikt om met een onofficiële provider te werken je alleen moet updaten met PwnageTool omdat je anders geen Yellowsn0w meer kan gebruiken.

iPhone 3GS en iPod Touch 2G/3G gebruikers

pwnage-tool-logoVoor iPhone 3GS gebruikers geld dat je alleen 3.1 kan jailbreaken als je 3.0 of 3.0.1 al gejailbreaked heb. Heb je nu 3.1 op je iPhone 3GS dan zal je nog even moeten wachten met een jailbreak op 3.1.
Voor de iPod Touch 2G en 3G geld hetzelfde. Maar omdat de 3G direct al met 3.1.1 geleverd werd, is deze versie iPod Touch nog helemaal niet te jailbreaken.

Windows versie

Voor de Windows versie is het nog even wachten. Een groepje developers genaamd iH8sn0w is bezig een Windows versie van PwnageTool te maken: Sn0wbreeze. Deze zal 12 oktober uitkomen en is alleen geschikt voor iPhone 3GS gebruikers met firmware 3.0 of 3.0.1 en iPod Touch 2G gebruikers met firmware 3.0

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.