iPhone 3GS T-Mobile: 10 nieuwtjes op rij
Redactie

T-Mobile heeft vandaag bevestigd dat de iPhone 3G S vanaf 26 juni aanstaande in Nederland te verkrijgen is. Wederom brengt T-Mobile dit model exclusief op de markt. In België wordt de iPhone 3GS exclusief door Mobistar aangeboden eveneens per 26 juni (prijzen nog onbekend).

We hebben de 10 belangrijkste nieuwtjes rondom de introductie van de iPhone 3G S in Nederland voor je op rij gezet.

iPhone 3G S van T-Mobile – 10 nieuwtjes op rij:

1. De huidige iPhone 3G met 8GB blijft het instapmodel (dit is dus geen ‘S’ versie – maar de huidige iPhone 3G).

2. De iPhone 3G met 16GB versie wordt vanaf 9 juni uitgefaseerd en wordt daarna vervangen door de iPhone 3GS 16GB (in wit en zwart).

3. De iPhone 3G S zal ook in 32 GB (in wit en zwart) leverbaar zijn in Nederland. In totaal zijn er 5 modellen beschikbaar vanaf 26 juni.

4. De iPhone abonnementen van T-Mobile blijven hun huidige vorm behouden (dus 2-jarig met i-150, i-300 en i-500 abonnement).

5. Rond 12 juni worden de definitieve prijzen van de iPhone 3GS bekend. Let op: de eerder uitgelekte screenshots met T-Mobile prijsplannen blijken nep te zijn.

6. Vanaf 17  juni komt iPhone OS 3.0 via iTunes beschikbaar (dus ook voor iPhone 3G gebruikers). Hiermee kan je o.a. net zoals op de iPhone 3GS MMS berichten ontvangen en versturen over het T-Mobile netwerk (lees meer over iPhone OS 3.0).

7. Voor iPhone 3G bezitters is er geen speciale overstapregeling. Er bestaat wel de mogelijkheid om je oude abonnement over te dragen aan een bekende.

8. ‘Tethering’ op de iPhone 3GS is niet beschikbaar om de reden dat het T-Mobile netwerk hiervoor nog niet geschikt is.

9. De iPhone 3GS toestellen worden op 24 juni uitgeleverd aan de T-Mobile shops – vanaf 26 juni a.s. is de smartphone officieel te verkrijgen. Voorinschrijven kan bij T-Mobile met een aanbetaling van 50 euro.

10. De nieuwe iPhone 3GS is compatible met de bestaande iPhone 3G accessoires.

Heb je aanvullende vragen? Stel ze in de comments!

De bovenstaande lijst met nieuwtjes is samengesteld op basis van de nieuwsberichten, geruchten en ‘scoops’ die de afgelopen 24uur ons en concullega sites hebben bereikt (zoals de FAQ op collega iPhone website iPhoneclub). We kunnen niet garanderen dat deze nieuwtjes allemaal 100% kloppen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.