iPhone 3GS nog lang verkrijgbaar volgens analist
Redactie

Volgens analytici kunnen we er op rekenen dat de iPhone 3GS nog lang verkrijgbaar zal blijven. Apple’s populaire, verouderde telefoon doet het nog steeds goed op de huidige markt en zal voorlopig dan ook niet verdwijnen.

Analist Peter Misek heeft het nieuws opgevangen dat Apple een overeenkomst met een groot distributiebedrijf voor de levering van de iPhone 3GS zou hebben gesloten.

Prepaid

Alle geruchten over kleine iPhones voor op de prepaid markt kunnen van tafel worden geveegd. Volgens Misek heeft Apple namelijk een deal gesloten om de iPhone 3GS op de prepaid markt uit te gaan brengen.

Het succes-toestel van Apple is vooral populair onder jongeren omdat het toestel nieuw, simlockvrij via Apple al voor 350 euro verkrijgbaar is.

De verouderde specificaties van de 3GS zijn onder de maat om nog echt concurrentie te kunnen voeren op de smartphone-markt. Echter zijn analisten van mening dat het toestel het nog goed zal doen op de prepaid markt.

Het nieuws verklaart ook direct waarom Apple het toestel iOS 5-compatible heeft gemaakt, er wordt ook verwacht dat het toekomstige iOS 6 beschikbaar zal komen voor de iPhone 3GS.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.