Eerste iPhone 3GS-bestellers krijgen status ‘Order op transport’ door
Redactie

De mensen die vrijdag ochtend een iPhone 3GS besteld hebben bij T-Mobile krijgen op dit moment een e-mail met een status verandering. De status wordt gewijzigd naar ‘Order op trasport’. Dit betekent dat de iPhone 3GS bij het leveringsbedrijf ligt.

Net als bij de bezorging van de iPhone 3G, zal het leveringsbedrijf de klanten opbellen om een afspraak te maken. Helaas is de bezorging pas mogelijk vanaf vrijdag, want vrijdag is de officiële release-datum van de iPhone 3GS in Nederland.

Zoals men van tevoren al voorspeld had, heeft T-Mobile niet genoeg iPhones om meteen aan de vraag te voldoen. Helaas zullen sommige mensen dus vandaag geen e-mail ontvangen.

T-Mobile gaf eerder vandaag meer informatie over de iPhone 3GS uitlevering – hierbij werd aagegeven dat de wachttijd is ingekort van circa 6 weken tot 2 tot 4 weken voor de bestellingen die vrijdag aanstaande niet direct uitgeleverd kunnen worden.

Zijn er hier al enkele gelukkige mensen met een status verandering?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • JHafkamp

  Ik ben vanmorgen gebeld door het koeriersbedrijf, en mijn telefoon wordt vrijdag geleverd (iPhone3GS 16GB Black).

 • JPstyle

  Mijn status is veranderd op de T-mobile site idd. Maar ben helaas nog niet gebeld. Heb hem vrijdag morgen om 10:30 ongeveer besteld. Gaat ook om een 3GS 16GB black.

 • JLap

  No mail today 🙁
  Nog even geduld dus voordat m’n 3GS 32GB White op de mat ligt.

 • Het probleem bij T-mobile ligt nu een beetje bij het nieuw bestellen van een abonnement of het verlengen. Ik heb mijn abonnement verlengt en hoor van iedereen die hun abonnement heeft verlengt dat zij geen bevestiging hebben gehad. De enigste bevesting is een brief waarin staat dat de telefoon binnen 10 werkdagen wordt afgeleverd, getekent op 19 juni 2009. Ik heb, net zoals vele verlengers, mijn telefoon om 8:45 gereserveerd. Eerder dan veel van de vermelde nieuwe abonnementen die al gebeld zijn door het koeriers bedrijf en vrijdag het toestel zullen ontvangen.

  Dus voor diegene die hem hebben besteld als verlenging van het abonnement,verwacht er nog niet te veel van.

 • JPstyle

  Uiteindelijk had ik rond 16uur nog niks gehoord. Maar heb toen zelf maar ff gebeld naar het koeriers bedrijf aangezien me status dus daarop stond. En ook op de website van de koerier waren mijn gegevens bekend en stond dat ze mij zsm gingen bellen.

  Na een snelle afhandeling is bekend dat de mijne vrijdag bezorg wordt 😀 Ik ben erg happy!

 • Sander

  @ jesse dijkstra. Van wat ik begrepen heb, worden de verlengingen of vernieuwingen door TNT geleverd en niet door een koerier. Kans is dus best aanwezig dat je je telefoon net als ik vrijdag geleverd krijgt. Alleen jammer genoeg kan het t-mobile personeel je niets vertellen. IK heb ook nog steeds geen order nummer. Morgen eind van de dag nog maar eens bellen hoe het zit.

 • Thirza

  ik heb wel een order nummer maar kan nergens online kijken wat de status is, moet je daar dan voor bellen?
  ik stap over van HI naar Tmobile.

 • mark

  Ik heb hem vrijdag om 9.22 online besteld en ben een nieuwe klant.
  Maar ik ben nog steeds niet gebeld..
  Wanneer zou ik hem binnen krijgen?

 • Rene

  Ik heb hem vorige week vrijdag besteld (waarschijnlijk als 1 van de eersten 08:27)
  en krijg hem morgen tussen 09:22 en 12:22 dus met een beetje geluk kan ik hem eerder hebben dan half 10, wat de eigenlijke release-tijd is..
  wie weet ben ik stiekem wel de eerste die de 3GS in handen heeft in Nederland! 😀