iPhone 3G unlock van iPhone Dev Team
Redactie

De unlock software voor de iPhone 3G van het iPhone Dev Team is inmiddels gereleased. De Yellowsn0w 3G unlock applicatie, enkel te gebruiken op een iPhone 3G met firmware 2.2 geinstalleerd, is inmiddels te downloaden via Cydia of Installer. (dit in tegenstelling tot eerdere berichten). Voor alle details zie het blog van iPhone Dev Team.

Wanneer je de iPhone 3G unlocked kan je deze ook gebruiken op de netwerken van andere telecomoperators. In Nederland is de iPhone via de officiële kanalen enkel te gebruiken op het T-Mobile netwerk.

Eerste softwarematige unlockmethode voor iPhone 3G

Het iPhone Dev Team komt met de eerste ‘softwarematige’ unlock methode voor de iPhone 3G. Tot op heden waren er enkel ‘hardwarematige’ methoden te gebruiken. Onlangs toonde het Dev Team al aan over een werkende iPhone 3G unlockmethode te beschikken.

Let op: Het unlocken van je iPhone is niet zonder risico’s, er bestaat de mogelijkheid dat je iPhone onderherstelbaar beschadigd raakt. Mocht je de iPhone 3G willen unlocken dan raden we je aan de instructies goed door te nemen en er zeker van te zijn dat jouw iPhone over de juiste firmware en baseband voor een geslaagde unlock beschikt. Let op, door het unlocken van je iPhone 3G zal je garantie vervallen.

Unlocken van de iPhone 3G bronnen:

Goede aanvullende bronnen? Plaats ze in de comments!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.