Placeholder
Redactie

iphone 3g t-mobileT-Mobile Nederland heeft vandaag per nieuwsbrief de tarievenstructuur van de iPhone 3G gepresenteerd. Vanaf 11 juli aanstaande zal de iPhone 3G leverbaar zijn met speciale abonnementen voor consumenten en zakelijke gebruikers.

De iPhone 3G met 8GB wordt leverbaar vanaf 1 euro, je betaalt dan € 44,95 per maand en ontvangt 300 belminuten en sms berichten.

Bekijk alle iPhone 3G T-Mobile prijzen.

Indien je kiest voor het goedkoopste abonnement van € 29,95 per maand met 150 belminuten/sms’jes dan zul je €79,95 moeten bijbetalen voor een 8GB versie.

iphone 3g nieuwsbriefAlle iPhone T-Mobile abonnementen hebben een looptijd van 2 jaar en beschikken standaard over visual voicemail, onbeperkt super snel mobiel internet (2mbps) en gratis gebruik van 1400 wifi hotspots in Nederland.

T-Mobile iPhone 3G voorwaarden:

  • Je betaalt per seconde met een minimum van een minuut. Belminuten zijn 2 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Voor belminuten en sms buiten de bundel betaal je € 0,25 per minuut.
  • Voor bellen in, naar en vanuit het buitenland en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven en aanvullende voorwaarden. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.
  • Voor datagebruik geldt dat bij oneigenlijk gebruik T-Mobile beperkingen kan stellen. Van oneigenlijk gebruik is onder meer sprake wanneer de iPhone of de simkaart wordt gebruikt in combinatie met een computer of laptop.
  • Je kunt eenmaal per maand overstappen naar een hoger abonnement. De aansluitkosten voor een iPhone abonnement zijn € 52,50 per activering.
  • Download/ upload snelheid 2048/ 384 Kb/sec.

Lees meer: iPhone T-Mobile

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.