iPhone 3G: rondje langs T-Mobile, The Phonehouse en Belcompany

Redactie
5 juli 2008, 18:16
2 min leestijd

Nog een kleine week wachten en dan is het zover, op vrijdag 11 juli is de iPhone 3G in Nederland verkrijgbaar.

Een rondje langs de winkels van T-Mobile, The Phone House en Belcompany in Nijmegen vandaag, leverde een aantal leuke nieuwe weetjes op rondom de introductie van de 3G

iPhone 3G bij de T-Mobile Store

iphone 3g t-mobileDe T-Mobile winkel in Nijmegen hangt al vol billboards met de tekst ‘iPhone 3G coming soon’. Het personeel heeft de iPhone introductietrainingen inmiddels achter de rug en laat weten dat er al 166 reserveringen zijn geboekt.

Gezien de kleine hoeveelheid iPhone 3G’s die het personeel verwacht binnen te krijgen liggen  er behoorlijke levertijden in het verschiet. (Meer info: iPhone T-Mobile)

iPhone 3G bij PhoneHouse

iphone 3g phonehouseHet personeel van The Phonehouse bevestigt dat de iPhone 3G vrijdag ook bij hen leverbaar zal zijn. Alle lippen blijven vervolgens stijf op elkaar. Geen enkele andere vraag over de introductie van de iPhone 3G wordt verder beantwoord…..

Het personeel van The Phonehouse is goed geïnstrueerd om een en ander nog even stil te houden.

iPhone 3G bij Belcompany

iphone 3g belcompanyEen vriendelijke dame van Belcompany is spraakzamer, ze vertelt met veel enthousiasme dat ze een online cursus van T-Mobile heeft gevolgd voor de verkoop van de iPhone 3G. Een uitgebreide instructie over alle mogelijkheden van de iPhone 3G stond in de cursus centraal .

Naar verwachting worden de iPhone 3G’s op donderdagavond geleverd, waarna ze op vrijdag de 11e officieel verkocht mogen worden, enkel in combi met een T-Mobile contract. De betreffende Belcompany verwacht 20 stuks van de iPhone 3G binnen te krijgen… ook hier waren al 10 iPhones gereserveerd….

De prijs van de iPhone 3G zal gelijk zijn aan de prijzen die T-Mobile eerder bekend heeft gemaakt.

iPhone 3G: Conclusie na een rondje shoppen:

  • Ook The Phonehouse en Belcompany zullen de iPhone 3G per 11 juli leveren. (Naar verwachting geldt dit ook voor Media Markt en de  officiële Apple Resellers)
  • De voorraden bij de winkel lijken klein te zijn, houd rekening met levertijden
  • Het personeel van de shops heeft een verplichte online traning moeten volgen via T-Mobile om de iPhone 3G te mogen verkopen
  • De prijsstelling van de iPhone 3G zal overal gelijk zijn aan de T-Mobile tarieven

iPhone 3G in Nederland: Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze iPhone 3G voorregistratie actie en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je maakt hierbij kans een iPhone te winnen!

Categorieën: Aanbiedingen, Providers
Spotlight: T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's