Handleiding iPhone 3GS – Gebruikershandleiding
Redactie

Indien je ook één van de zovelen bent die inmiddels de iPhone 3GS in voorverkoop heeft besteld, maar er exact nog vijf dagen (vol spanning) op moet wachten, kan je alvast de uitgebreide handleiding van de iPhone 3GS op de site van Apple raadplegen.

Deze is geheel up-to-date met alle laatste functies inclusief deze van de pas verschenen OS 3.1.

Apple iPhone handleiding (manual) in het Nederlands

<br />

Op deze wijze heb je weer een iPhone handboek om je bezig te houden terwijl je smachtend staat te springen om je toestel in handen te krijgen. Uiteraard is deze handleiding ook handig voor alle personen die helemaal geen behoefte hebben aan een nieuwe iPhone, maar het gerust nog een tijdje kunnen stellen met enkel de nieuwe firmware 3.0.

Zo worden alle recent toegevoegde functionaliteiten op een propere Nederlandstalige wijze besproken én vooral niet te vergeten: komend van de bron zelf, met name Apple! Zelfs het versturen van MMS-berichten en het gebruik van tethering wordt in de PDF-file uiteengezet. Al ben ik er van overtuigd dat de meeste ‘know hows’ jullie reeds bekend in de oren zullen klinken, daag ik jullie uit om toch nog nieuwe hidden features op te merken.

Bekijk de handleiding iPhone 3GS Nederlands (in PDF)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Ves

  Ik heb het ff doorgelezen om mijzelf alvast voor te bereiden op mijn eerst iPhone.

  I want to hit the ground running.

 • Hotmans

  Eerder een bug in OS3 ontdekt: wifi is minder en wifinder doet het niet meer. Nog mensen??

 • wraps

  Dit is de handleiding van de software, de handleiding van de 3gs is apart !

 • Pauline

  Zojuist had ik mijn iphone 3gs aangesloten op de pc, sinds ik dat heb gedaan is mijn filmrol naar boven geschoven en moet ik hem naar beneden scrollen maar kan dan niet meer bij mijn foto’s. Heeft iemand hier een oplossing voor?

 • ram

  ik heb zins kort een iphone 3Gs aangeschaft,kan de contacten van de sim niet zien. Kan iemand mij hiermee helpen ?

 • W.L. Ros

  Ik probeer de gebruikshandleiding in PDF-bestand te downloaden, maar dat lukt niet. Kan ik op een andere manier en gebruikershandleiding downloaden? Graag bericht.
  Mvg. Ros