Handleiding iPhone 3GS – Gebruikershandleiding
Redactie

Indien je ook één van de zovelen bent die inmiddels de iPhone 3GS in voorverkoop heeft besteld, maar er exact nog vijf dagen (vol spanning) op moet wachten, kan je alvast de uitgebreide handleiding van de iPhone 3GS op de site van Apple raadplegen.

Deze is geheel up-to-date met alle laatste functies inclusief deze van de pas verschenen OS 3.1.

Apple iPhone handleiding (manual) in het Nederlands

<br />

Op deze wijze heb je weer een iPhone handboek om je bezig te houden terwijl je smachtend staat te springen om je toestel in handen te krijgen. Uiteraard is deze handleiding ook handig voor alle personen die helemaal geen behoefte hebben aan een nieuwe iPhone, maar het gerust nog een tijdje kunnen stellen met enkel de nieuwe firmware 3.0.

Zo worden alle recent toegevoegde functionaliteiten op een propere Nederlandstalige wijze besproken én vooral niet te vergeten: komend van de bron zelf, met name Apple! Zelfs het versturen van MMS-berichten en het gebruik van tethering wordt in de PDF-file uiteengezet. Al ben ik er van overtuigd dat de meeste ‘know hows’ jullie reeds bekend in de oren zullen klinken, daag ik jullie uit om toch nog nieuwe hidden features op te merken.

Bekijk de handleiding iPhone 3GS Nederlands (in PDF)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.