Placeholder
Redactie

3g2.jpgPC World verwacht de aankondiging van de 3G iPhone op 9 Juni tijdens de keynote van Steve Jobs op Apple’s Worldwide Developers Conference in San Francisco. Waarschijnlijk is de 3G iPhone de eerste van een golf vernieuwde laptops en iPods. De 2.5G zal waarschijnlijk op details worden aangepast en de prijs zal naar verwachting ruim $ 100.- zakken.

Betere software, meer applicaties

De verkoop zal volgens sommige analisten toenemen onder invloed van de geavanceerde3g21.jpg iPhone 2.0 software die in Maart als bèta versie uitkwam en eind juni volledig voor de iPhone beschikbaar zal zijn. De SDK (software developer kit), die ondertussen 200.000 keer gedownload is, zal voor een toename van het aantal beschikbare applicaties zorgen en daardoor de iPhone nog aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • harold

  Ik vertrek eind deze week naar USA. Ik wil een Iphone 16G kopen, echter ik lees alles over 3G versie.
  Kunnen jullie mij adviseren: nu huidige 16G versie kopen over wachten op 3G versie.
  E.e.a. mede gezien up to date en prijs van het toestel.

 • Ray

  Sowieso is er iets op komst. Het is nu gewoon een lastige keuze.
  Als ik er nu nog geen had dan zou ik wachten op de 3G, want wanneer die geintroduceerd wordt zullen de oude versies flink dalen in straatwaarde.
  Maar niemand kan je kwalijk nemen dat je nu een 2,5G iPhone haalt, ze zijn gewoon sweet 🙂

 • harold

  dank je ray.
  dan haal ik toch maar een op uit de US. kan mijn vrouw daarna ook nog gebruiken.
  even een vraag: kun je de iphone zelf unlocken of moet je dit door derden/bedrijven laten doen. indien zelf ook mogelijk is (ik ben GEEN technisch wonder) waar haal je dan goede programma;s vandaan. ik zie overal links en door het bos zie je de bomen niet meer.