iPhone 3G nadert einde

Met de komst van de nieuwe iPhone, beter gezegd de vierde generatie van de iPhone, lijkt het einde voor de iPhone 3G nabij. Apple heeft de leveringen van deze toestellen aan de GSM-operators stopgezet. Zal de iPhone 3G de laatste OS 4.0 nog kunnen draaien?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wereldwijd zal de tweede generatie iPhone, de iPhone 3G, langzaam gaan uitsterven. Apple heeft de levering van deze toestellen namelijk stopgezet. In de VS lijkt de iPhone 3G wel nog gewoon online via Apple te bestellen, maar voor hoelang dat nog zal duren is onbekend. Hoogstwaarschijnlijk tot de lancering van de nieuwe iPhone HD/4G/4GS. De Amerikaanse winkelketen Wal-Mart laat bovendien weten dat het zijn toestel 3GS heeft afgeprijsd van 199 naar 99 dollar. Juist zoals vorig jaar de prijs van de 3G werd gehalveerd. Ik vraag me af of het alsnog mogelijk zal zijn de nieuwe OS 4.0 te installeren op de iPhone 3G.

Bron: 9to5mac.com

  • Spotlights: ,

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.