iPhone 3G kado geven
Redactie

De feestdagen komen er weer aan, en daar speelt Apple graag op in. Op hun site wordt in de shop steeds groot vermeld dat alle aankopen ook als kado kunnen worden bezorgd. Ze hebben deze manier van bezorgen al langer voor al hun producten, op de iPhone na.

De iPhone moet namelijk met abonnement verkocht worden, en dat kan niet zomaar. De eigenaar moet namelijk het contract tekenen. Aangezien niet elke ouder voor zijn kind een heel twee-jarig abonnement voor hun kind gaat betalen heeft Apple hier een oplossing voor gevonden.

<br />Om een deel van een iPhone 3G kado te doen aan iemand, heeft Apple enige tijd geleden de iPhone 3G gift card geïntroduceerd. Op de kaart kan een zelf gekozen bedrag worden gestort, met een minimum van 25 dollar. Op deze manier kan iemand een iPhone 3G bij elkaar sprokkelen door aan meerdere personen een kaart te vragen. Als er eenmaal genoeg kaarten zijn, kan je een iPhone ophalen bij een winkel, of gewoon op internet bestellen. Het resterende bedrag kan overigens ook bijbetaald worden.

De kaart is nog niet voor Nederlanders beschikbaar, maar wat er niet is kan nog komen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.