iPhone 3G: Jailbreak iOS 4.1 met Redsn0w op windows
Redactie

Het is al enige tijd mogelijk om iOS 4.1 te jailbreaken als je een iPhone 3G of een iPod Touch 2G hebt. Tot nu toe was het alleen maar mogelijk met Redsn0w for Mac, maar vanaf vandaag is het ook mogelijk om met Windows de iPhone en iPod Touch te jailbreaken.

Redsn0w voor Windows

Het Dev Team heeft de Mac-software omgezet, waardoor de jailbreaktool nu op op Windows werkt. De instructies voor Redsn0w blijven nog steeds hetzelfde, want de software is bijna niet veranderd. Het Dev Team past namelijk alleen de werkwijze van de tool aan, en niet het uiterlijk.

De nieuwste versie van Redsn0w is te downloaden via het blog van het Dev Team.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Pizzahash

  wanneer komt nou de jailbreak voor de 3GS uit…

 • Waksta

  GeoHot is terug!! Hij gaat LimeRa1n terug releasen!!

  http://www.iphonedownloadblog.com/2010/10/08/geohot-come-back-limera1n/

 • ccrr

  hebben jullie dat ook dat het niet werkt ?
  limera1n en greenpoison werken beiden niet op mijn iphone 3gs 4.1

  iemand die weet wat ik wel moet doen ?

 • ron

  beste yoeri,,ccrr heeft gelijk, heb ook al alles geprobeerd en niks werkt,,als ik hem jailbreak,zeg hij jailbreak met succes gegaan,u iphone is nu gejailbreak,dan opnieuw de iphone rebooten,,maar dan na dat gedaan te hebben krijd ik steeds geen cydia?????? en andere progjes vraagd hij een bestand te openen een siwp of wat en dan weet ik niet waar ik in moet gaan??????? zelf heb ik ge iphone 3gs 16gb versie 4.1(8b117) en dan nog modemfirmware (05.14.02)dus ik zou het echt niet weten????misschien dat jij weet waar ik dat siwp ofzo bestand kan vinden??b.v.d. en groetjes!!ron….

 • ron

  beste yoeri,ik bedoel het bestand ipsw te openen???waar moet je dat zoeken?????groetjes ron!!

 • ron

  zie je nou wel ccrr! yoeri weet het ook niet anders hadden we wel een reactie gehad???? maar ik heb een hele goede vriend bij dixons werken en als inderdaad de goede software uit is laat ik het wel weten op deze site,dus blijf deze site in de gaten houden!!!!! gr.ron..

 • ron

  beunhaze zijn er genoeg,toch?????????????? we wachten af!!! gr. ron…..