iPhone 3G product van het jaar volgens Kassa
Redactie

Vanavond kon iedereen via internet zien hoe ‘Kassa’ het product van het jaar bekend maakte. De kijkers van kassa stemden ondanks de eerdere felle discussies over de batterijduur en het bereik toch voor de iPhone 3G.

<br />

Meerdere malen kwam de iPhone bij Kassa voorbij omdat het gebreken zou hebben. Met behulp van T-mobile en medewerkers van Apple werden de meeste problemen in de uitzending opgelost. Zo werd het probleem met het bereik door de update naar firmware 2.1 en een compensatie in de vorm van korting door T-mobile opgelost.

Ondanks de negatieve berichten in Kassa over de iPhone hebben de kijkers van de Kassa verlenging op internet gestemd op de iPhone 3G. Het scheelde trouwens weinig, want de iPhone 3G lag maar 10 stemmen voor op de Nintendo Wii Fit. De rest van de genomineerde producten, de Fiat 500, de Tefal ActiFry en Grolsch Cheersch, haalden het duidelijk niet bij de iPhone 3G zoals je kan zien in de grafiek.

Aan jullie hoef ik natuurlijk niet te vragen op wat jullie gestemd zouden hebben, of vind je wel dat er iets beters tussen staat?

via: Kassa

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.