Placeholder
Redactie

e-id iphone 3gE-id uit Vianen heeft al haar medewerkers een Apple iPhone mee naar huis gegeven. Dit laat het bedrijf graag aan iedereen weten gezien het grote billboard aan het pand langs de A2.

De iPhone wordt hiermee actief ingezet als marketinginstrument en lokkertje voor potentiele nieuwe medewerkers. Het bedrijf dat zich richt op het bedenken en ontwikkelen van ICT oplossingen ziet in het iPhone platform een groot potentieel.

Directeur Gerard van de Looi verklaard: “De iPhone is innovatief, net als E-id. Omdat we software voor de iPhone ontwikkelen is het belangrijk dat iedereen een iPhone heeft.”

E-id ziet de ontwikkeling voor de iPhone als essentieel onderdeel van haar innovatiebeleid en investeert daarom een belangrijk deel van het R&D budget aan de iPhone. Binnen afzienbare tijd al een kilometer administratie systeem, genaamd iRoute worden opgeleverd tezamen met verschillende balanced scorecard applicaties.

Maakt het de keuze voor een nieuwe baan makkelijker wanneer een toekomstig werkgever een iPhone 3G voor je heeft klaarliggen? We zijn benieuwd!

Meer info: E-id website en Techzine

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.