‘iPhone krijgt pas in 2020 vernieuwd design, 5G en betere navigatie binnenhuis’

Michel van 't Klaphek
7 september 2019, 9:47
2 min leestijd
‘iPhone krijgt pas in 2020 vernieuwd design, 5G en betere navigatie binnenhuis’

2019 wordt voor de iPhone een tussenjaar. Pas in 2020 worden er forse verbeteringen doorgevoerd, waaronder een vernieuwd ontwerp, 5G en betere camera’s.

‘iPhone 2020 design geheel vernieuwd, ook betere camera’s’

Dat claimt Ming-Chi Kuo, een doorgaans ontzettend betrouwbare bron. De Apple-kenner, die als analist bij een investeringsbank vermogende klanten adviseert, heeft in een memo zijn voorspellingen over de iPhone 2020 uiteen gezet. Volgens de insider mogen we drie veranderingen verwachten.

Ten eerste krijgt de iPhone 2020 volgens Kuo een geheel nieuw ontwerp. Details over dit design blijven helaas in het midden. Daarnaast voorspelt Kuo dat de iPhone van volgend jaar over 5G beschikt. Dankzij de opvolger van 4G kun je sneller internetten, al hebben we hier in Nederland voorlopig weinig aan. Hier moet het netwerk namelijk nog geactiveerd worden.

Ook vermoedt Kuo dat de camera van de iPhone 2020 er flink op vooruit gaat. Deze voorspelling is opvallend. Alle geruchten duiden er namelijk op dat de iPhone 2019 er eveneens flink op vooruit gaat qua cameraprestaties.

Tot slot geeft Kuo aan dat de iPhone 2020 met Ultra Wide Band-technologie is uitgerust. Hierdoor kun je een stuk preciezer navigeren in overdekte winkelcentra, parkeergarages en bijvoorbeeld vliegvelden. De analist denkt dat Apple hierbij gebruikmaakt van iBeacon, een techniek die helpt bij het nauwkeurig bepalen van iemands locatie.

Lees ook: Dit zijn onze 9 verwachtingen van de iPhone 11

Over de iPhone 11

Na maanden van geruchten, gelekte informatie en speculeren is het 10 september zover. Dan vindt het iPhone 11-event plaats. Het is zo goed als zeker dat we hier drie nieuwe Apple-telefoons te zien krijgen. Naast opvolgers voor de iPhone XS en iPhone XS Max, de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, wordt ook de iPhone 11 hier onthuld.

Dit toestel wordt het betaalbare alternatief voor de andere twee telefoons. Om kosten te sparen heeft de opvolger van de iPhone XR daarom waarschijnlijk ‘slechts’ een dubbele cameralens. De iPhone 11 en 11 Max krijgen vermoedelijk een driedubbele camera op de achterkant, geplaatst in een opvallende bult.

Wil jij de iPhone 2019 winnen? Doe dan mee aan de winactie door de gratis iPhoned-app te downloaden en op de banner bovenaan te drukken! 

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's