Render: Zo ziet de iPhone 2019 eruit met het iPad Pro-design

Lars Paijmans
14 januari 2019, 9:03
1 min leestijd
Render: Zo ziet de iPhone 2019 eruit met het iPad Pro-design

Nu de eerste geruchten over de iPhone 2019 binnendruppelen, vraagt een ontwikkelaar zich af of het toestel het design van de iPad Pro 2018 moet overnemen.

iPhone 2019 render met iPad Pro-design

Een driedubbele cameralens op de Max, een dubbele lens op de achterkant van de nieuwe XR en betere wifi- en mobiel internet-chips. De eerste verhalen over de iPhone 2019 schetsen een toestel dat wederom een kleine stap voorwaarts doet.

iPhone 2019 render

Voor ontwikkelaar Sebastiaan de With was dat reden genoeg om te kijken wat er op het gebied van het design nog mogelijk is. Want hoewel de meeste bronnen denken dat de nieuwe iPhone nagenoeg hetzelfde uiterlijk krijgt als de iPhones van vorig jaar, zijn er nog genoeg andere mogelijkheden.

Met een render laat de ontwikkelaar zien hoe het nieuwe design van de iPad Pro ook kan werken op een iPhone. Met de wat hardere randen en de aluminium rand rondom het scherm doet de iPhone denken aan een moderne versie van de iPhone 5.

iPhone 5-design nog steeds populair

Sinds de iPhone 6 heeft Apple dit hoekerige design ingeruild voor zachtere meer afgeronde randen. Dat ligt prettig in de hand, maar anno 2019 zijn er nog steeds veel mensen die de iPhone 5 qua design het hoogtepunt vinden van wat Apple heeft gemaakt.

Nu de iPad Pro weer teruggrijpt op een soortgelijk ontwerp, bestaat de kans dat de iPhone dit opvolgt. Wij denken dat het vooral de software van iOS 13 zal zijn die voor de grootste uiterlijke veranderingen gaat zorgen dit jaar.

Overzicht: Alles wat we nu al weten over iOS 13

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen