Poll: Hoe gaat de opvolger van de iPhone XS heten?

Lars Paijmans
1 augustus 2019, 16:52
1 min leestijd
Poll: Hoe gaat de opvolger van de iPhone XS heten?

De ene na de andere functie van de 2019 iPhone lekt uit, maar zoals altijd is de naam een groot mysterie. Hoe denk jij dat de opvolger van de iPhone XS gaat heten? Stem in onze poll!

Wat wordt de naam van de iPhone 2019?

Een driedubbele camera, ingebouwde draadloze lader voor je accessoires, de nieuwe A13-chip en ga zo maar door: het is Apple ook dit jaar niet gelukt om de verbeteringen van de 2019 iPhones geheim te houden.

Toch blijft het ieder jaar opnieuw een groot vraagteken welke naam Apple aan de nieuwe toestellen geeft. Op iPhoned hanteren we voorlopig iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, maar de kans is groot dat we dit na de onthulling moeten gaan aanpassen.

Daarom zijn we benieuwd wat jullie verwachten van de iPhone 2019-naam. Hierbij kijken we specifiek naar de opvolger van de iPhone XS, met het 5,8 inch-display. Wordt het de iPhone 11, iPhone 2019, iPhone XI, gewoon ‘iPhone’ of iets anders?

In onderstaande poll hebben we de meest voor de hand liggende kandidaten op een rijtje gezet. Als de naam die jij hebt bedacht er niet tussen staat, kun je deze achterlaten in de reacties onder dit artikel.

Zie je bovenstaande poll niet? Breng dan je stem uit via deze link.

De 2019 iPhones komen eraan

Over een maand onthult Apple de drie nieuwe iPhones van dit jaar. Vooralsnog lijkt het een relatief kleine upgrade te worden, met vooral grote verbeteringen op het gebied van de camera. In de drie onderstaande overzichten hebben we de belangrijkste informatie over de smartphones op een rijtje gezet. Deze pagina’s worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent.

Bron afbeelding: Aziz Ghaus
Categorie: Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's