Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Concept: de iPhone 2019 als Apple bij Samsung zou afkijken

Lars Paijmans
19 mei 2019, 13:03
1 min leestijd
Concept: de iPhone 2019 als Apple bij Samsung zou afkijken

Alles wijst erop dat de iPhone 11 Pro hetzelfde design heeft als de iPhone XS. Toch weerhield dat deze ontwerper er niet van om een concept te ontwerpen waarin hij goed gekeken heeft naar de nieuwe Galaxy S10 van Samsung.

Bekijk dit iPhone 2019 Galaxy S10 concept

Op Behance deelt ontwerper Moe Slah een opvallende mix tussen de Galaxy S10 en de iPhone. Hierbij is weinig rekening gehouden met alle iPhone 11 geruchten die we de afgelopen maanden verzameld hebben. Daar gaat het Slah ook niet om: dit concept is puur bedoeld om een situatie te schetsen die waarschijnlijk nooit zal plaatsvinden.

iPhone 2019 Galaxy S10 concept

Als we het concept bekijken valt als eerste op dat de kenmerkende notch in het scherm verdwenen is. Deze maakt plaats voor het ‘Hole Punch Display’ van Samsung, die de selfiecamera in een ovaal cameragat verwerkt.

Deze zit in de rechter bovenhoek van het scherm en valt grotendeels in de statusbalk van de software. Volgens de laatste geruchten zou Apple een kleinere notch overwegen voor de iPhones van 2020.

Ook de camerabult op de achterkant doet het anders dan we van de iPhone 2019 verwachten. Weg is de grote vierkante bult die we in talloze geruchten voorbij hebben zien komen. In plaats daarvan is de huidige rechthoekige cameralens opgerekt om plaats te maken voor een derde camera.

iPhone 2019 Galaxy S10 concept

Een verbetering, of juist niet?

Wat vind jij? Is dit design voor de iPhone 2019 een verbetering ten opzichte van de gelekte info die we tot nu toe over het toestel gezien hebben, of vind je dat Apple op het gebied van design betere keuzes lijkt te maken?

Wil je meer weten over wat wij verwachten van de 2019 iPhones? Check dan onderstaande video (en abonneer je op ons YouTubekanaal) waarin we de meest hardnekkige geruchten voor je op een rijtje zetten.

Bron: Behance
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu