iPhone 2019-conceptvideo toont nieuw design in actie

Lars Paijmans
22 januari 2019, 9:11
2 min leestijd

Door de grote hoeveelheid geruchten kunnen we in januari al een aardig beeld schetsen van de nieuwe iPhone. Deze conceptvideo van de iPhone 2019 brengt het toestel vroegtijdig tot leven.

Bekijk de iPhone 2019 conceptvideo

September en de iPhone 2019 zijn nog ver weg, maar zoals dat wel vaker gebeurt bij onaangekondigde Apple-producten, regent het al geruchten, renders en ander gelekt materiaal. Zo hebben we ook op iPhoned al een aantal handige overzichten gemaakt over dit nieuwe toestel:

De iPhone 2019-conceptvideo van ConceptsiPhone vandaag bundelt de eerste geruchten in een ontwerp dat overeen komt met de renders die we begin dit jaar zagen. De notch in het scherm is wat kleiner, aan de onderkant is een usb-c-poort aanwezig en het design aan de voorkant is voor de rest grotendeels hetzelfde gebleven.

Op de achterkant springt direct de grote driedubbele camera in het oog, die verwerkt zit in een forse camerabult waar ook de flitser en microfoon ingebouwd zijn.

Touch ID in het scherm?

Opvallend genoeg toont dit concept ook een Touch ID-sensor die in het scherm verwerkt zit, al lijkt het ons sterk dat Apple deze beslissing zou maken. Met de iPhone X en XS liet het bedrijf duidelijk zien dat het tijdperk van Touch ID op zijn einde loopt, en gezichtsherkenning de toekomst is. Bovendien zou het verwarrend zijn om twee authenticatiemethodes in dezelfde iPhone te stoppen, die in feite dezelfde functie vervullen.

Wat vind jij van dit concept? Zou jij in september in de rij bij de Apple Store gaan staan om dit toestel in huis te halen, of wacht je eerst even af welk prijskaartje Apple er aan hangt? Laat van je horen in de reacties onder dit artikel!

Het laatste nieuws over Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's