‘Apple kiest voor vierkante camerabult op iPhone 2019 met drie camera’s’

Lars Paijmans
18 maart 2019, 11:21
1 min leestijd
‘Apple kiest voor vierkante camerabult op iPhone 2019 met drie camera’s’

Een nieuw gerucht beweert wederom dat Apple dit jaar voor een driedubbele camera kiest op de iPhone 2019. Daar hoort ook een vierkante camerabult bij die we op renders goed te zien krijgen.

‘iPhone 2019 camerabult wordt vierkant’

Eind vorig jaar kwam de geruchtenmolen van de iPhone 2019 al op gang. Een van de eerste verhalen richtte zich voornamelijk op de camera, die wederom een grote upgrade lijkt te krijgen. Na een paar jaar een dubbele lens te hebben gebruikt stapt de iPhone 2019 voor het eerst over naar een camera met drie lenzen.

iPhone 2019 camerabult

Apple is daarmee lang niet de eerste smartphonefabrikant die deze stap zet. Ook Huawei, Samsung en veel andere Android-fabrikanten hanteren inmiddels drie cameralenzen op de achterkant van hun toestellen.

Een nieuw gerucht van Macotakara schrijft dat Apple ervoor zou kiezen om een vierkante camerabult op de achterkant van de iPhone 2019 te plaatsen. Hier zitten de drie cameralenzen in verwerkt, samen met de flitser en een microfoon.

‘iPhone 2019 hoesjes met grote gaten’

Bronnen stellen dat Apple inmiddels hoesjes aan het voorbereiden is met ‘een groot gat’ erin, om deze forse camerabult te huisvesten. Tel hierbij op dat de meest betrouwbare Apple-kenners het er ook over eens zijn en de kans is erg groot dat we in september een nieuwe iPhone te zien krijgen met een extra lens op de achterkant. In het onderstaande artikel lees je meer over welke nieuwe functies en verbeteringen deze lens allemaal mogelijk maakt.

Lees ook: 3 redenen om uit te kijken naar een iPhone met een driedubbele camera

Bron: Macotakara
Categorieën: Devices, Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen