Duitse providers: ‘iPhone 2018 pre-order start op 14 september, launch op 21 september’

Michel van 't Klaphek
20 augustus 2018, 19:33
2 min leestijd
Duitse providers: ‘iPhone 2018 pre-order start op 14 september, launch op 21 september’

Alhoewel we nog steeds niet zeker weten hoe de drie nieuwe iPhones gaan heten, weten we wel wanneer ze in de verkoop gaan. De pre-order start namelijk op 14 september, waarna de toestellen een week later op de eerste deurmatten ploffen.

Lees verder na de advertentie.

‘iPhone 2018 pre-order start op 14 september’

Althans, als we verschillende Duitse providers mogen geloven. Je kunt je namelijk vanaf 14 september inschrijven om een van de drie nieuwe iPhones als eerst in huis te hebben bij onder meer O2, Deutsche Telekom en Vodafone. Dit betekent automatisch dat de aankondiging daarvoor plaatsvindt, vermoedelijk op woensdag 12 september.

De grootste Apple-presentatie van het jaar vindt namelijk altijd plaats in de tweede week van september. Het bedrijf uit Cupertino houdt aankondigingen normaal gesproken op dinsdag in plaats van woensdag, maar dinsdag valt dit jaar op 11 september: een nogal ongelukkige datum. Alles wijst er daarom op dat 12 september dé datum wordt. Eind augustus worden de persuitnodigingen verstuurd en dan weten we het zeker.

verwachte iPhone 2018 release

De pre-order duurt een week waarna de vroege vogels op 21 september van hun nieuwe iPhone kunnen genieten. Vanaf deze datum liggen de toestellen ook in de (digitale) schappen, al is het nog maar de vraag of je er een kunt bemachtigen. Nieuwe iPhones zijn immers gewild en daarom is er vaak een wachtlijst.

Over de drie nieuwe iPhones

Apple kondigt dit jaar waarschijnlijk drie nieuwe telefoons aan. Naast een directe opvolger van de iPhone X met 5,8 inch-display, krijgen we ook een groter toestel met 6,5 inch-scherm: de iPhone XS Max. Daartussen wordt een geheel nieuw toestel geïntroduceerd met 6,1 inch-schermformaat.

Deze iPhone XR is het budgetmodel van het trio, maar lijkt qua design op de huidige iPhone X. Qua schermkwaliteit levert hij echter wat in: hij krijgt namelijk een lcd-scherm, in plaats van oled. Bekijk onze video waarin we onze verwachtingen over de nieuwe iPhones delen.

Ging het te snel? Lees dan alles nog eens rustig na over de nieuwe iPhones:

Bron: Macerkopf
Bron afbeelding: Gizchina
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XR
Apple iPhone XR

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen