De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Poll: Welke nieuwe 2018-iPhone ga jij dit najaar kopen?

Lars Paijmans
19 juni 2018, 19:21
2 min leestijd
Poll: Welke nieuwe 2018-iPhone ga jij dit najaar kopen?

Apple brengt dit najaar drie nieuwe iPhones uit en nu we dankzij geruchten al het één en ander weten, vragen we ons af voor welke nieuwe iPhone jij in 2018 kiest.

Poll: Welke nieuwe iPhone kies jij dit najaar

Gisteren schreef The Wall Street Journal dat Apple verwacht dat het budgetmodel van dit najaar het populairste wordt. In september verschijnen hoogstwaarschijnlijk drie nieuwe iPhones, waarvan er eentje een stuk lager uitvalt qua prijs dan de andere. Daarnaast verwacht Apple dat de iPhone X 2018 en iPhone X Plus ongeveer even goed zullen verkopen.

iPhone 2018 poll

Dit budgetmodel ziet eruit als een iPhone X, heeft een 6,1 inch-scherm met een lcd- in plaats van een oled-paneel. Hiermee kan Apple de prijs lager houden, waarmee het bedrijf een alternatief wil bieden voor de iPhones die meer dan duizend euro kosten. Vorig jaar kreeg het bedrijf immers de nodige kritiek over de iPhone X en het prijskaartje van ruim 1100 euro.

Om die prijs laag te houden, krijgt de iPhone een lcd-scherm, geen dubbele maar een enkele cameralens en mogelijk geen ondersteuning voor 3D Touch. Voor de rest ziet het toestel er hetzelfde uit als de iPhone X, inclusief Face ID-camera om je gezicht mee te scannen. Het toestel zou tegelijk worden aangekondigd met een opvolger van de iPhone X en een grotere iPhone X Plus met een 6,5 inch-display.

Wat wordt de populairste iPhone?

Apple gaat er stilletjes al vanuit dat dit de populairste nieuwe iPhone van de drie wordt, maar is dat ook echt zo? Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Ben je bereid om functies als een oled-display, een betere camera en 3D Touch te laten vallen als de iPhone daarmee honderden euro’s goedkoper uitvalt? Of kies je dit najaar toch liever voor een nieuwe iPhone X of iPhone X Plus?

Zie je de poll niet? Stem dan via deze link.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XS Max

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen