‘Met deze oplader laad jij de volgende iPhone snel op’

Erwin Vogelaar
3 juli 2018, 11:01
2 min leestijd
‘Met deze oplader laad jij de volgende iPhone snel op’

Foto’s van de mogelijke nieuwe oplader van de iPhone 2018 duiken op. Deze adapter wordt in de doos meegeleverd om direct snelladen mogelijk te maken.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 2018 oplader voor snelladen

Op een serie foto’s is mogelijk de nieuwe iPhone-oplader te zien. Deze oplader valt op twee manieren op. Allereerst krijgt de adapter een vermogen van 18 Watt. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van een usb-c-aansluiting. Deze specificaties kloppen met eerdere geruchten over de oplader.

De verbeteringen zijn op verschillende manieren interessant. Allereerst omdat als deze oplader inderdaad wordt meegeleverd, het betekent dat je de iPhone eindelijk direct vanuit de doos razendsnel kunt opladen.

iphone 2018 oplader

Dat kan met de opladers die bij de huidige iPhones wordt meegeleverd niet. Deze adapters hebben namelijk een laadvermogen van 5 Watt. Wil je de iPhone 8 (Plus) en zelfs de iPhone X sneller opladen, dan moet je daar een extra adapter en kabel voor kopen. Het is als alternatief ook mogelijk en veilig om iPhones met een oplader van een MacBook sneller op te laden.

Het is zonde dat je met de adapter die in de doos van een nieuwe iPhone wordt geleverd je het toestel niet maximaal kunt benutten. Met deze nieuwe adapter, die dus mogelijk in het doosje van de iPhone 2018, de opvolger van de iPhone X en iPhone XS Max zit, kan dat wel. Daarnaast is de usb-c-aansluiting fijn, want dat betekent dat er een Lightning- naar usb-c-kabel wordt meegeleverd en je de iPhone dus zonder problemen aan een MacBook kunt koppelen.

Meer over de 2018 iPhones

Meer geruchten over de iPhones van dit jaar lezen? We zetten de 6 belangrijkste geruchten over de drie nieuwe 2018-iPhones voor je op een rij. Ook krijgt de nieuwe iPhone mogelijk ruimte voor een ingebouwde en normale simkaart. In een video zijn dummy’s van de nieuwe toestellen te zien.

Het laatste nieuws over Apple

Bron: 9to5Mac
Categorieën: Apple, Geruchten
Thema: Apple
Device: iPhone XS Max

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XS Max
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen