Video: zo gaan we de drie nieuwe iPhones noemen

Michel van 't Klaphek
4 augustus 2018, 10:29
2 min leestijd
Video: zo gaan we de drie nieuwe iPhones noemen

Stukje bij beetje wordt er steeds meer bekend over de drie nieuwe iPhones die in september uitkomen. Tot nog toe zaten we in de knoop met hoe we de toestellen moeten noemen, maar een video met nieuwe informatie brengt daar verandering in.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 2018-namen gelekt: geen iPhone X Plus maar…

In september is het zo ver: dan kondigt Apple naar verluidt maar liefst drie nieuwe iPhones aan. Alhoewel het bedrijf onlangs bekendmaakte hard op te treden tegen gelekte informatie, lijken deze maatregelen niet echt te werken.

De geruchten, informatie en screenshots blijven namelijk maar komen. Ook de Britse webshop MobileFun doet hieraan mee, en is in het bezit van twee iPhone 2018-dummies, oftewel namaaktoestellen. Dit is op zichzelf niet zo interessant, omdat deze een paar dagen geleden ook al getoond werden in een andere video.

Wat wel interessant is, is het feit dat de webshop op de hoogte is van hoe het trio gaat heten. De iPhone X Plus heet eigenlijk de iPhone XS Max, de iPhone X 2018 wordt iPhone XS genoemd en het 6,1 inch-model met lcd-scherm gaat simpelweg door het leven als iPhone.

Net als bij de iPad

Alhoewel dit voor verwarring kan zorgen, haalde Apple bij de iPad dit trucje al eens eerder uit. Het meest recente 2018-model noemt men namelijk simpelweg iPad. Over een maand komt er een einde aan alle geruchten en gespeculeer, wanneer Apple de toestellen presenteert tijdens het jaarlijkse event in september.

Tot nog toe was het onduidelijk hoe het bedrijf uit Cupertino het trio zou gaan noemen. Veel media koos er daarom voor om met name te focussen op de verschillende schermgroottes. Volgens de geruchten worden de schermformaten 5,8 inch, 6,1 inch en 6,5 inch.

Ook interessant: Overzicht: de 6 belangrijkste geruchten over de drie nieuwe 2018-iPhones

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron afbeelding: Gizchina
Categorieën: Devices, Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS
Apple iPhone XS
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen