Hoe gaat de 6,1 inch-iPhone heten: iPhone 9, iPhone 2018 of iets anders? (Poll)

Lars Paijmans
5 september 2018, 19:30
2 min leestijd
Hoe gaat de 6,1 inch-iPhone heten: iPhone 9, iPhone 2018 of iets anders? (Poll)

De iPhone XS is inmiddels uitgelekt, maar welke naam geeft Apple de 6,1 inch-iPhone met lcd-display? Laat van je horen in onze poll.

Wat wordt de naam van de iPhone 2018?

Volgende week woensdag onthult Apple de nieuwe iPhones, maar door een fout lekte het bedrijf zelf de iPhone XS en iPhone XS Plus. Hierdoor weten we nu al hoe de toestellen eruit komen te zien, dat deze in een nieuw gouden kleurtje verschijnt, en dat Apple ze ‘iPhone XS’ gaat noemen.

Toch heeft Apple nog minstens één verrassing voor ons in petto: welke naam de goedkopere 6,1 inch-iPhone krijgt. Dit zal het toestel zijn waar veel mensen naar uitkijken, omdat het apparaat een stuk goedkoper wordt, maar wel het design van de iPhone X heeft. Vooralsnog gaan we voor het gemak uit van de naam ‘iPhone 2018’, maar het lijkt waarschijnlijk dat Apple toch voor een andere naam kiest.

In onderstaande poll hebben we de meest voor de hand liggende kandidaten op een rijtje gezet. Als de iPhone 2018-naam die jij bedacht had er niet tussen staat, kun je deze achterlaten in de reacties onder dit artikel.


Zie je de poll niet? Vul de poll dan op deze website in om je mening te delen.

Hoe deze iPhone een stuk goedkoper wordt

Omdat de iPhone een stuk goedkoper wordt dan de andere twee nieuwe modellen, levert het apparaat wel in wat bepaalde functies betreft. Zo heeft de 6,1 inch-iPhone als enige een lcd-scherm in plaats van het betere oled-display. Ook zit er op de achterkant geen dubbele cameralens, maar een vergelijkbare enkele lens als op de iPhone 8. Het voordeel hiervan is wel dat je honderden euro’s minder betaalt, terwijl de iPhone wel is uitgerust met de nieuwste A12-chip, een chip die zo snel is dat Apple een flinke voorsprong heeft op de concurrentie.

Wil jij volgende week niets missen van alle aankondigingen van Apple? Houd dan iPhoned in de gaten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de avond van het event een handige round-up te ontvange. Of download onze iPhoned-app in de App Store en lees als eerste al het nieuws over de nieuwe iPhones, Apple Watch, iPad en meer.

Lees meer over de 6,1 inch-iPhone

Categorieën: Devices, Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Cyber Monday