‘6,1-inch iPhone 2018 verschijnt in deze zes verschillende kleuren’

Lars Paijmans
25 juli 2018, 9:00
2 min leestijd
‘6,1-inch iPhone 2018 verschijnt in deze zes verschillende kleuren’

Hoewel de drie iPhones die in september verschijnen veel op elkaar lijken, springt de 6,1 inch-iPhone 2018 eruit door de zes verschillende (felle) kleuren waar je uit kunt kiezen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 2018 kleuren wederom uitgelekt

Naast de iPhone X 2018 en iPhone X Plus verschijnt over iets meer dan een maand ook een nieuwe budget-iPhone. Deze iPhone 2018 met een 6,1 inch-scherm brengt ons terug naar de dagen van de iPhone 5C, toen dit goedkopere toestel ook in allerlei felle kleuren verscheen.

iPhone 2018 kleuren

Een tijdje terug stelde Apple-analist Ming-Chi Kuo al dat deze iPhones in goud, blauw, rood, oranje, grijs en wit zou verschijnen. Nu zegt Macotakara dit gerucht te kunnen bevestigen op basis van eigen bronnen.

In tegenstelling tot het verhaal van Kuo, stelt dit gerucht dat het toestel echter niet in de kleur rood op de markt komt, mogelijk omdat dit teveel zou lijken op Apples PRODUCT(RED) iPhones die geld inzamelen voor het goede doel.

De bronnen zeggen dat het toestel de volgende kleuren, met deze Apple-achtige namen krijgt:

  • Flash Yellow
  • Bright Orange
  • Electric Blue
  • Taupe
  • White
  • Black

Terug naar de dagen van de iPhone 5C

Ter vergelijking: de iPhone 5C verscheen destijds in de kleuren groen, geel, blauw, roze en wit. Om de prijs van deze iPhone laag te houden, zou Apple de dubbele cameralens inruilen voor een enkele camera (zoals op de iPhone 8) en heeft het apparaat een lcd-scherm in plaats van een oled-display.

Ook de iPhone X 2018 (de opvolger van de iPhone X) krijgt er met een gouden model een nieuw kleurtje bij. Vorig jaar diende Apple ook een gouden iPhone X in bij een keuringscommissie, maar deze is nooit verschenen. De vraag is nu dus of we over iets meer dan een maand nu wel deze gouden iPhone op het podium in Cupertino te zien krijgen.

Wil je meer weten over de drie nieuwe iPhones van dit najaar? In onderstaande overzichten lees je alles wat je moet weten.

Bron: Macotakara
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS
Apple iPhone XS

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu