De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘2018 iPhones verschijnen ook in het rood, blauw, goud en oranje’

Lars Paijmans
5 juli 2018, 13:49
2 min leestijd
‘2018 iPhones verschijnen ook in het rood, blauw, goud en oranje’

Apple zou ons dit jaar meer keuze dan ooit geven met de 2018 iPhones. Naast het bekende Spacegrijs en Zilver zou de iPhone 2018 kleur ook uit goud, grijs, oranje, rood en blauw bestaan.

Meer info over de iPhone 2018 kleur

Analist Ming-Chi Kuo is een van de meest betrouwbare bronnen als het op Apple-geruchten aankomt. Ditmaal heeft hij informatie over de iPhone 2018 kleuren bemachtigd. Omdat Apple drie nieuwe iPhones uitbrengt, heeft het bedrijf voor ieder toestel een specifieke set met kleuren op de planning staan. Volgens Kuo betekent dit het volgende:

Het is goed mogelijk dat Kuo met wit de zilveren kleur van de iPhone X bedoelt, die door de glazen achterkant soms wit oogt.

iPhone 2018 kleur

Mocht het gerucht kloppen, dan krijgen de high-end iPhones met een oled-scherm dezelfde kleuren als vorig jaar, aangevuld met een gouden variant. Deze gouden versie van de iPhone X dook vorig jaar al meerdere malen op in geruchten, maar door productieproblemen zou Apple de extra kleur geschrapt hebben.

De 6,1-inch iPhone met een LCD-display doet met zijn felle kleuropties direct denken aan de iPhone 5C. Destijds bracht Apple dit toestel ook uit als budgetmodel van de iPhone 5S, en had je de keuze uit een aantal felle kleuren.

Kuo zegt meer over 2018 iPhone prijzen

Naast informatie over de kleuren stelt Kuo ook meer te weten over de prijs van deze drie nieuwe iPhones die in september verschijnen. Volgens zijn (doorgaans goed geïnformeerde) bronnen zou de iPhone 2018 met lcd-display 700 dollar gaan kosten. Voor deze lagere prijs schrapt Apple onder meer de dubbele cameralens en 3D Touch.

De iPhone XS Max zou voor 999 dollar aangeboden worden en krijgt dual SIM-ondersteuning. De iPhone XS zou vervolgens honderd euro goedkoper worden met een prijs van rond de 900 dollar. Hiermee hoopt Apple voor iedere prijsklasse een nieuw toestel te bieden dit najaar, met een soortgelijk design als de iPhone X. De tijd van de homeknop en Touch ID is daarmee voorgoed voorbij.

Bron: 9to5mac
Bron afbeelding: Benjamin Geskin
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS
Apple iPhone XS

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen