iPhone 16 Pro krijgt nieuwe kleur (en raakt er een kwijt)

Piet-Jan Lentjes
28 mei 2024, 9:59
2 min leestijd
iPhone 16 Pro krijgt nieuwe kleur (en raakt er een kwijt)

De iPhone 16 Pro gaat er een nieuwe kleur bij krijgen, maar raakt ook een van de huidige titanium-kleuren kwijt. Dit wordt de nieuwe kleur!

Lees verder na de advertentie.

iPhone 16 Pro krijgt nieuwe kleur (en raakt er een kwijt)

Doorgaans betrouwbare Apple-kenner Ming-Chi Kuo heeft vandaag in een Tweet laten weten wat zijn verwachtingen zijn voor de kleuren van de iPhone 16 (Pro). Volgens hem gaat de blauwe titanium kleur verdwijnen. Maar er komt wel een nieuwe kleur voor in de plaats. De kleur die erbij gaat komen is een roze, titanium kleur.

iphone 16 pro camera

Als we dan alle kleuren op een rij zetten, heb je bij de iPhone 16 Pro (Max) straks de keuze uit zwart, wit/zilver, roze en een natuurlijke titanium versie. Ga je voor de standaard iPhone 16 (Plus)? Dan kun je volgens Kuo kiezen uit zwart, wit, groen, pink en blauw.

Deze voorspellingen komen overeen met eerdere geruchten over de kleuren van de iPhone 16 (Pro). Maar er was toen wel sprake van een mogelijke paarse kleur. Kuo heeft echter niets gezegd over deze kleur in zijn berichten van vandaag.

Dit kun je verder verwachten van de iPhone 16 (Pro)

De volgende Phone zal waarschijnlijk (net als voorgaande jaren) zo rond september verschijnen. Het design van de iPhone 16 gaat voor een groot gedeelte op de huidige iPhone lijken. Maar Apple gaat wel wat veranderen aan de schermgrootte. Daarnaast komen de camera’s op de achterkant van de iPhone 16 (Plus) onder elkaar te staan, en niet meer diagonaal zoals nu bij de iPhone 15 (Plus) het geval is.

iphone 16 pro max groter

Een van de nieuwe features is de toevoeging van een ‘Capture’-knop, die komt je straks goed van pas bij het maken van video’s en foto’s. De knop wordt waarschijnlijk aanraak- en drukgevoelig. Je kunt de knop dan bijvoorbeeld half indrukken om met de camera op het onderwerp te focussen. En vervolgens de knop helemaal indrukken om de foto te maken. Dit lijkt nog het meest op de manier waarop een traditionele camera werkt.

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Via: 9To5Mac
Bronnen afbeeldingen: macrumors, ZONEofTECH
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 16 Pro
Apple iPhone 16 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu