De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

‘iPhone 15 krijgt titanium behuizing en een afgeronde achterkant’

Guus Timmermans
22 november 2022, 10:59
2 min leestijd
‘iPhone 15 krijgt titanium behuizing en een afgeronde achterkant’

Er is meer informatie verschenen over het uiterlijk van Apple’s nieuwe vlaggenschip. Volgens een gerucht krijgt de iPhone 15 een titanium behuizing met afgeronde hoeken.

Lees verder na de advertentie.

‘iPhone 15 lijkt op iPhone 5C met titanium’

In een tweet laat Apple-analist ShrimpApplePro weten dat de iPhone 15 een titanium behuizing krijgt. Daarnaast gaat de achterkant van Apple’s nieuwe vlaggenschip op de schop. De huidige iPhones hebben nog rechte hoeken aan achterkant, maar dat gaat er bij de opvolger dus wat ronder uitzien.

https://twitter.com/VNchocoTaco/status/1594336832078385153?s=20&t=7OHHU_R_VMtvs-V7rsASeg

‘Neem iPhone 15-geruchten (nog) niet al te serieus’

Hoewel ShrimpApplePro in de tweet zegt dat we dit gerucht met een korreltje zout moeten nemen, zijn we wel enorm enthousiast. Het design van de iPhone 15 gaat dan lijken op de afgeronde hoeken van de iPhone 5C. Deze iPhone uit de oude doos heeft echter een kleurrijk, plastic design.

iPhone 5C
iPhone 5C

Wanneer je dit materiaal vervangt door titanium, gaat de iPhone 15 er naar verwachting een stuk luxer uit zien. Dit zou ook een manier kunnen zijn om de Pro-modellen in 2023 nóg meer te onderscheiden van het reguliere model.

De afbeeldingen in de tweets van AppleShrimpPro zijn puur illustratief om aan te tonen hoe een iPhone met afgeronde hoeken eruit zou zien. Als hij gelijk heeft, volgt de iPhone de trend die Apple heeft ingezet met de MacBooks. Deze hebben al een ronder design, zonder afbreuk te doen aan het platte ontwerp.

Dit verwachten we van de iPhone 15

Afgezien van de veranderingen in het ontwerp van de iPhone 15, verwachten we natuurlijk een aantal nieuwe functies. Zo gaat het allerbeste model misschien de iPhone 15 Ultra heten.

Daarnaast zijn er geruchten dat alleen de iPhone 15 Pro een snellere usb-c-aansluiting krijgt. Ben je benieuwd naar alle geruchten van dit nieuwe topmodel? Lees ook nog de vijf andere nieuwe functies van de iPhone 15 even door!

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu