De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Foto’s onthullen: iPhone 15 heeft héle dunne schermranden

Yannick Chalkiopoulos
9 mei 2023, 10:17
2 min leestijd
Foto’s onthullen: iPhone 15 heeft héle dunne schermranden

Er zijn foto’s gedeeld, waarop replica’s worden getoond van de iPhone 15 Pro Max. De foto’s laten zien dat de iPhone 15 extreem dunne schermranden krijgt. Bekijk ze hier!

Lees verder na de advertentie.

Veel dunnere schermranden iPhone 15 Pro (Max)

Een YouTuber heeft nieuwe beelden gedeeld, waarop een replica van de iPhone 15 Pro Max te zien is. De replica is gemaakt door een fabrikant van telefoonhoesjes. Dit soort producenten hebben vaak al in een vroeg stadium toegang tot de afmetingen van de nieuwe iPhone, zodat ze meteen aan de slag kunnen gaan met het ontwikkelen van de telefooncases.

Lees ook: iPhone 15 met usb-c: EU tikt Apple nu al op de vingers

Op de foto’s vallen de schermranden van de iPhone 15 direct op, die zijn namelijk veel dunner dan we tot nu toe bij een iPhone hebben gezien. De iPhone 14 Pro Max wordt op de beelden naast de replica gehouden en heeft zichtbaar dikkere randen. Ter vergelijking: de iPhone 14 Pro Max heeft schermranden van 2,17 millimeter. Bij de iPhone 15 Pro Max is dit nog maar 1,55 millimeter.

schermranden iPhone 15

Foto’s tonen toch één volumeknop

Daarnaast heeft de replica van de iPhone 15 Pro Max op de foto’s slechts één volumeknop. Dit komt overeen met eerdere geruchten, want de laatste maanden leek het er sterk op dat de iPhone 15 Pro (Max) nieuwe knoppen zou krijgen. De smartphone kreeg volgens deze geruchten één grote volumeknop, die trilt als je hem ‘indrukt’.

Maar het lijkt erop dat deze knoppen inmiddels definitief van de baan zijn door technische problemen. Dat betekent dat deze replica van de iPhone 15 waarschijnlijk is gebaseerd op eerdere afmetingen van de telefoon. De nieuwe volumeknoppen zijn naar verluidt uitgesteld naar de iPhone 16, maar de dunnere schermranden komen dus wél naar de iPhone 15 Pro (Max). De telefoon krijgt hetzelfde 6.7-inch scherm, maar de behuizing wordt dan net iets kleiner.

schermranden iPhone 15

Alle iPhone 15-geruchten onder elkaar

De iPhone 15 Pro Max krijgt dus nieuwe schermranden en wordt vermoedelijk in september aangekondigd door Apple. Wil jij meer weten over de iPhone 15? Eerder werd al duidelijk dat de iPhone 15 een nieuwe actieknop krijgt en de eerste iPhone met een usb-c-poort wordt. Lees hier alle geruchten over de iPhone 15 en hier alles wat we tot nu toe weten over de iPhone 15 Pro Max.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron: MacRumors
Bronnen afbeeldingen: Ubox Therapy, Ubox Therapy, Ubox Therapy
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu