‘iPhone 15 Pro krijgt meer werkgeheugen en opslag’

Piet-Jan Lentjes
12 september 2023, 13:21
1 min leestijd
‘iPhone 15 Pro krijgt meer werkgeheugen en opslag’

We weten het straks zeker, maar volgens de laatste geruchten krijgt de iPhone 15 Pro meer werkgeheugen en opslag. Maar hoeveel gaat de nieuwe iPhone precies krijgen?

Lees verder na de advertentie.

Meer werkgeheugen en opslag voor iPhone 15 Pro

In de afgelopen maanden zijn er verschillende geruchten geweest over de hoeveelheid werkgeheugen en de opslag die de iPhone 15 Pro gaat krijgen. Volgens MacRumors heeft Apple voor de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max de volgende hoeveelheden opslag in het vizier.

  • 128 GB
  • 256 GB
  • 512 GB
  • 1 TB
iPhone 15 kleuren

Er waren eerder geruchten over een opslag van 2 TB, maar dat lijkt toch niet te gaan gebeuren. Een gerucht op de website Weibo zei ook dat de iPhone 15 Pro standaard met 256 GB opslag komt, maar ook dat lijkt niet waar te zijn.

Voor het werkgeheugen gebruikt Apple hetzelfde soort ram (LPDDR 5) voor de iPhone 15 Pro als de iPhone 14 Pro (Max). De twee hoeveelheden ram die Apple getest: 6 GB en 8 GB. Het is op dit moment nog niet helemaal zeker hoeveel werkgeheugen de nieuwe iPhone krijgt. Maar misschien kiest Apple ervoor om iPhones met meer opslag ook meer werkgeheugen te geven.

Apple iPhone-event Wonderlust

Apple gaat vanavond eindelijk het langverwachte iPhone 15-event ‘Wonderlust’ presenteren. Tijdens dit bijzondere evenement zal Apple een reeks gloednieuwe producten introduceren, waar de iPhone 15 het middelpunt van zal zijn. Net zoals vorig jaar, kunnen we vier nieuwe iPhones verwachten. Dit worden de iPhone 15iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. 

Zorg dat je vanavond om 19.00 uur (Nederlandse tijd) er klaar voor bent. Dan kun je de aankondiging van de iPhone 15 live meekijken. Waar je dat het beste doet, lees je in onderstaand artikel.

Lees meer: hier vind je de livestream van het Apple-event

Meer Apple-nieuws

Bron afbeelding: 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu