iPhone 15 liveblog: hier volg je het Apple-event

Sven Lamers
12 september 2023, 15:00
1 min leestijd
iPhone 15 liveblog: hier volg je het Apple-event

Straks is het zover: de iPhone 15 wordt gepresenteerd. Via onze iPhone 15 liveblog houden we je op de hoogte.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 15 liveblog

Vanavond,12 september 2023 – 19 uur Nederlandse tijd, presenteert Apple eindelijk de nieuwe iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Daarnaast verwachten we ook de Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2. En wie weet, misschien verrast het bedrijf ons nog met nieuwe AirPods.

Heb je vanavond geen tijd om het event live via de livestream te volgen? Of wil je gewoon commentaar en duiding bij wat tijdens het event gezegd wordt? Wij van iPhoned doen zoals altijd live verslag van het event op X (voorheen Twitter).

Volg hier de liveblog

Voor het gemak plaatsen we de liveblog ook direct op onze site. Enige voorwaarde: je moet ingelogd zijn met je X- oftewel Twitter-account. Dan verschijnt hieronder de liveblog automatisch, en je moet alleen zo nu en dan bovenaan op de knop drukken om nieuwe berichten te tonen. Lukt dat niet? Refresh de pagina!

Wil je in Safari kijken? Dan moet je op je iPhone nog naar ‘Instellingen>Safari’ en de optie ‘Voorkom cross-site tracking’ tijdelijk deactiveren. Op de Mac staat die optie bovenaan bij ‘Safari>Instellingen>Privacy’.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu