Met dit hoesje hoef jij je iPhone 15 minder vaak op te laden

8 februari 2024, 15:03
2 min leestijd
Met dit hoesje hoef jij je iPhone 15 minder vaak op te laden

Moet jij je iPhone 15 te vaak opladen? Dankzij dit speciale iPhone 15-hoesje met ingebouwde batterij hoeft dat straks niet meer.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 15 minder vaak opladen dankzij dit batterij-hoesje

De iPhone 15 heeft een aardig goede batterij, maar soms komt het net niet uit om je iPhone op te laden wanneer het batterij-icoontje op je iPhone rood wordt. Je kunt dan natuurlijk een losse powerbank meenemen, maar daar moet je van tevoren ook maar aan gedacht hebben.

iphone 15 batterij hoesje achterkant

Nee, daar is een veel makkelijkere oplossing voor. Dit iPhone 15-hoesje (44,90 euro) heeft namelijk een ingebouwde accu. De accu geeft 7000mAh extra power voor je iPhone 15. Dat is genoeg om je iPhone meerdere keren mee op te laden. Dat betekent dat je dus zo’n drie keer langer doet met je iPhone voordat je hem moet opladen.

Heb je een iPhone 15 Pro of een iPhone 15 Pro Max? Dan past bovenstaande hoesje niet. Maar niet getreurd: hieronder vind je dezelfde batterijhoesjes voor de Pro en Pro Max. Voor de iPhone 15 Plus was er op dit moment geen batterijhoes beschikbaar.

Houd hier rekening mee

Houd er wel rekening mee dat je iPhone met dit hoesje wel iets dikker wordt dan met een standaardhoesje. Het is wel fijn dat dit batterijhoesje ondersteuning heeft voor MagSafe. Dus je kunt bijvoorbeeld nog steeds je Apple kaarthouder blijven gebruiken.

Het is daarnaast natuurlijk wel zo dat je ook het hoesje wel eens op moet laden. Maar dat hoeft een stuk minder vaak dan je standaard met je iPhone 15 moet. Vergeet niet dat het opladen dan wel wat langer duurt.

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15 Pro
Apple iPhone 15 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu