De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘iPhone 14 Pro: Gelekte renders van design tonen géén notch’

Guus Timmermans
16 maart 2022, 16:29
1 min leestijd
‘iPhone 14 Pro: Gelekte renders van design tonen géén notch’

Apple heeft net een nieuwe iPhone aangekondigd of er verschijnen al weer nieuwe renders van de iPhone 14 Pro. Daar zien we opvallende veranderingen!

Lees verder na de advertentie.

CAD-renders van de iPhone 14 Pro-lijn gelekt

We hebben de afgelopen tijd al veel informatie over de nieuwe iPhone 14 Pro ontvangen. Het nieuwe vlaggenschip verwachten we in het najaar van 2022, maar nu krijgen we steeds een beter beeld van hoe deze er uit ziet. 91mobiles claimt exclusieve renders in handen te hebben. Deze laten, in plaats van de notch in de iPhone 13, één aanpassing zien.

De gelekte renders zijn volgens de bron bedoeld voor ontwikkelaars van hoesjes. Deze kunnen met deze 3D-modellen eenvoudig een mooi design in elkaar zetten. Ze hebben namelijk alle afmetingen op een rij op hun computer. Eerder gingen er al de geruchten dat de gaatjes in het scherm van de iPhone 14 Pro een stuk groter worden.

Render iPhone 14

De grote verandering bij Apple’s nieuwe vlaggenschip

De grootste verandering is dat de inkeping voor de selfiecamera aan de voorkant van de iPhone 14 weg is. We zien in plaats daarvan uitsnede van een gaatje en een pil-vorm. Eerder gingen er al geruchten dat de iPhone 14 Pro deze uitsnede ging krijgen.

Ook zien we nog steeds een slot voor de simkaart. Er gingen geruchten dat de iPhone 14 Pro een groot herontwerp kreeg, maar het lijkt er steeds meer op dat Apple tevreden is met het huidige design. Bij de goedkopere iPhone 14 en iPhone 14 Max lijkt Apple overigens niet aan het design te sleutelen. Die zou hetzelfde zijn als bij de iPhone 13 (mini).

Wij verwachten de nieuwe iPhone 14-modellen in september. Tot die tijd houden wij alle trends, geruchten en renders bij. Wil je dit ook volgen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of download onze app.

Bron: 91Mobiles
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 14 Pro
Apple iPhone 14 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen