De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Bekijk je iPhone 14 Pro van binnen (met deze wallpapers)

Piet-Jan Lentjes
28 november 2022, 14:47
2 min leestijd
Bekijk je iPhone 14 Pro van binnen (met deze wallpapers)

Wil je wel eens weten hoe de iPhone 14 (Pro) er van binnen uit ziet? Open maken hoeft niet! Dat kan veel makkelijker met deze iPhone 14 Pro-wallpapers.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk je iPhone 14 Pro van binnen (met deze wallpapers)

De iPhone 14 is Apple’s nieuwste smartphone. Je hebt daarbij de keuze uit de iPhone 14, de iPhone 14 Plus, de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Van buiten zien ze er vrijwel hetzelfde uit.

iphone 14 pro

Er zijn wel wat kleine verschillen. Zo is bij de Phone 14 Pro (Max) de notch verdwenen en vind je daarop nu het Dynamic Island. Ook vind je op beide Pro-modellen meer camera’s aan de achterkant en zitten er nog een paar extra functies op.

Hoe ze er van binnen uit zien is niet zo makkelijk te bekijken. Je eigen iPhone 14 openmaken is geen goed plan, omdat je daarmee je garantie op het spel zet en waarschijnlijk ook je iPhone stukmaakt. Er is echter een makkelijkere manier om de binnenkant van alle iPhone 14-modellen te bewonderen.

Wallpapers voor elke iPhone 14

BasicAppleGuy een artist die vaker Apple-gerelateerde wallpapers maakt, heeft nu een prachtige achtergrond gemaakt van een iPhone 14 Pro-binnenkant. Je kunt hierop goed de nieuwe A16-chip zien en de taptic engine bewonderen.

De artiest is een paar dagen na de iPhone 14-release begonnen met de wallpapers, die eind november eindelijk klaar waren. Als referentie heeft hij de iPhone 14-foto’s van iFixIt gebruikt.

Er zijn niet alleen wallpapers van de iPhone 14 Pro. Ook voor de overige toestellen in de iPhone 14-reeks zijn de achtergronden aanwezig. Je kunt zelfs een van de bijbehorende iPhone 14-kleuren kiezen. De wallpapers zijn gratis te downloaden en kun je dus ook mooi als achtergrond voor je iPhone gebruiken.

Wij hebben er alvast een paar voor je op een rij gezet. Wil je de overige kleuren of de andere iPhone 14-wallpapers? Die vind je op de BasicAppleGuy-website.

iPhone 14 Pro Max binnenkant wallpaper

 Download de wallpaper via deze link (iPhone 14 Pro Max)

iPhone 14 Pro binnenkant wallpaper

 Download de wallpaper via deze link (iPhone 14 Pro)

iPhone 14 binnenkant wallpaper

 Download de wallpaper via deze link (iPhone 14)

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 14
Apple iPhone 14

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu