De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhone 13 release: ‘vanaf deze datum kun je de nieuwe iPhones kopen’

Lars Paijmans
23 juni 2021, 10:56
2 min leestijd
iPhone 13 release: ‘vanaf deze datum kun je de nieuwe iPhones kopen’

Een nieuw gerucht stelt dat Apple de iPhone 13-serie onthult en presenteert in september. De data komen overeen met onze verwachtingen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 13 releasedatum duikt op in gerucht

Wedbush-analist Dan Ives (via PhoneArena) heeft al vaker dingen geroepen over de iPhone 13. Zo stelde hij onlangs nog op basis van zijn bronnen dat de iPhone 13 een opslagcapaciteit krijgt van 1 terabyte, wat vervolgens weer tegengesproken werd door een andere bron.

iphone 13 pro max camera gerucht

Nu is Ives terug met nieuwe informatie, waarbij hij zich wederom beroept op anonieme bronnen die meer weten over Apples productie van de nieuwste iPhones. Het zou hier gaan om alle nieuwe modellen: de iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max en iPhone 13 mini.

Op basis hiervan zegt de analist dat de iPhone 13 release wordt aangekondigd in de derde week van september. Omdat Apple zijn iPhone-keynote traditiegetrouw op een dinsdag houdt, betekent dit dat de nieuwe iPhones op 14 september onthult. Op vrijdag 17 september gaat de iPhone 13 pre-order van start, waarna de eerste exemplaren op 24 september in de winkels liggen. Concreet betekent dit het volgende:

  • iPhone 13 event: 14 september
  • iPhone 13 pre-order: 17 september
  • iPhone 13 in de winkels: 24 september

Nederland zit al jaren in de eerste groep landen waar de nieuwe iPhone verschijnt. Reken er dus maar op dat dit ook in 2021 het geval zal zijn. Daarnaast is al vaker geroepen dat de iPhone dit jaar weer ‘gewoon’ in september verschijnt, in tegenstelling tot de latere release van de iPhone 12 vorig jaar.

Bereid je voor op de nieuwe iPhone

Op iPhoned houden we alles over de nieuwe iPhones nauwlettend voor je in de gaten. Wil je snel op de hoogte zijn van wat je kunt verwachten van de 2021 Apple-smartphones? Check dan onze video hieronder, of de handige artikelen die we geschreven hebben met daarin onze wensen.

iPhone 13: 6 verwachtingen voor dé iPhone van 2021
Bron: PhoneArena
Bron afbeelding: EverythingApplePro
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 13
Apple iPhone 13

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen