Update: winnaar iPhone 13 Pro winactie is bekend!

Michel van 't Klaphek
27 september 2021, 14:21
2 min leestijd
YouTube video player

De nieuwe iPhones komen eraan en vaste lezers weten wat dat betekent: het is weer tijd voor de grootste winactie van het jaar! Je kunt bij iPhoned de iPhone 13 Pro winnen (ter waarde van 1159 euro) en in dit artikel leggen we uit hoe.

Lees verder na de advertentie.

Update 24-09-2021 11.00: 

Meedoen is niet meer mogelijk, de geheel willekeurig gekozen winnaar is Sanderjason uit Rotterdam! De iPhone 13 Pro komt zo snel mogelijk jouw kant op, veel plezier ermee. Niet gewonnen? Niet getreurd, want op iPhoned houden we regelmatig toffe winacties. Houd onze website daarom regelmatig in de gaten!

iPhone 13 Pro winnen? Zo doe je mee!

Als je iPhoned al een tijdje volgt, weet je dat we dol zijn op winacties. Ook dit jaar geven we de nieuwe iPhone weg aan een gelukkige lezer/kijker! Het gaat om de opvolger van de iPhone 12 Pro, oftewel de gloednieuwe iPhone 13 Pro (128GB).

Win de iPhone 13 Pro! iPhoned geeft de nieuwste iPhone weg!

De beste iPhone 13 heeft een veel beter scherm, krachtigere hardware en ook de camera’s zijn naar een heel niveau getild! Wil jij de iPhone 13 Pro winnen? Meedoen met de winactie is heel makkelijk. Vul simpelweg onderstaand formulier in om kans te maken op de beste iPhone van 2021. Meedoen is helemaal gratis en in een paar seconden gepiept.

Zie je niks? Klik/tik hier om het iPhone 13 Pro-formulier in te vullen

Ben je al ingeschreven voor minstens één van onze nieuwsbrieven? Dan maak je automatisch kans op de nieuwe iPhone. Je hoeft in dat geval dus niet uit- en weer opnieuw in te schrijven.

Wanneer weet ik of ik heb gewonnen?

Op de dag dat de nieuwe iPhone in Nederland verkrijgbaar is, maken wij de winnaar bekend. Dit gebeurt volledig willekeurig. Uit alle deelnemers wordt één gelukkige gekozen. Vervolgens nemen we contact op met diegene om de iPhone 13 Pro af te leveren.

Namens de hele iPhoned-redactie: bedankt voor het lezen en kijken en veel succes met de winactie! In aanloop naar de officiële aankondiging houden wij je natuurlijk op de hoogte van alle geruchten. En zodra de nieuwe iPhones officieel zijn, gaan we er natuurlijk uitgebreid mee aan de slag in reviews.

Meer over de iPhone 13-serie

De iPhone 13 Pro (Max) heeft een flinke upgrade gekregen qua scherm. De ververssnelheid is van 60 naar 120 Hertz gegaan, waardoor animaties veel vloeiender ogen. Ook de camera is er flink op vooruit gegaan dankzij de toevoeging van een stabiliserende lens en een nieuwe macrofotografiemodus.

Wil je meer weten over de nieuwe iPhones? Check dan onderstaande overzichtspagina’s: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max of lees natuurlijk ons uitgebreide artikel over de aankondiging van de iPhone 13 Pro (Max)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 13
Apple iPhone 13

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu