De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Zien: zo goed is de iPhone 13 Pro met nachtfotografie

Koen van Ekeren
24 september 2021, 13:01
2 min leestijd
Zien: zo goed is de iPhone 13 Pro met nachtfotografie

In het donker foto’s schieten met een smartphone? Normaal kun je het beter laten, maar de iPhone 13 Pro (Max) is een ster met nachtfotografie. iPhoned ging op pad en deelt de eerste nachtfoto’s van de iPhone 13 Pro.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 13 Pro nachtfotografie

De camera van de iPhone 13 Pro heeft een dikke upgrade gekregen – letterlijk en figuurlijk. Doordat de verbeterde camerasensoren (die groter zijn geworden) meer licht opvangen, maakt de iPhone 13 Pro zelfs bij weinig licht de mooiste foto’s.

De prestaties van de camera in de nachtelijke uren zijn verbluffend. De camera slaagt erin om bij situaties met weinig licht schitterende foto’s te maken. Hieronder delen we foto’s die we gisteravond schoten met de iPhone 13 Pro Max en iPhone 11 Pro.

Het verschil is goed te zien. Bij de iPhone 13 Pro zijn de foto’s haarscherp (op deze website helaas iets minder omdat de foto’s moeten worden gecomprimeerd), goed belicht en ze beschikken – zonder dat er nabewerking aan te pas is gekomen – over prachtige kleuren.

De iPhone 12 Pro hadden we helaas niet bij de hand. Vergelijkingsfoto’s tussen de iPhone 13 Pro en iPhone 12 Pro heb je nog van ons tegoed – net als een uitgebreide iPhone 13 review. Schrijf je vooral in voor onze nieuwsbrief om op de hoog te blijven.

Nachtmodus iPhone 13 Pro

Het fotograferen met de Nachtmodus werkt nu ook uitstekend met de ultragroothoeklens. Het diafragma is veel groter geworden, waardoor de lens 92 procent beter presteert bij weinig licht. Zo zijn foto’s met de ultragroothoeklens nu ook in het donker de moeite waard.

Ook nieuw is dat de Nachtmodus voor het eerst beschikbaar is op de telelens en het werkt ook voor het eerst met portretfoto’s.

iPhone 13 Pro kopen

De iPhone 13 Pro (Max) ligt sinds vandaag (vrijdag 24 september) in de winkels. Enthousiast geworden? Hieronder vind je de beste iPhone 13 Pro Max prijzen:

Apple iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro Max prijzen vergelijken

Bekijk product
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu