De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Gerucht: ‘iPhone 13’-naam te zien op verpakkingsstickers

Piet-Jan Lentjes
26 augustus 2021, 15:17
2 min leestijd
Gerucht: ‘iPhone 13’-naam te zien op verpakkingsstickers

Dagelijks gonst het op internet met geruchten over de nieuwe iPhone 13. Er zijn nu foto’s opgedoken van stickers die Apple gebruikt voor de verpakking van de iPhone. Hierop is duidelijk de naam ‘iPhone 13’ te zien.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 13 stickers

Het gerucht komt van Twitter-gebruiker DuanRui (@duanrui1205), die de foto’s deelde. DuanRui heeft vorig jaar ook foto’s gedeeld van de toen nog onaangekondigde iPhone 12-toestellen. Op deze foto’s waren stickers te zien met de juiste benamingen voor de iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.

iPhone 13 naam op stickers

Op de stickers is behalve de iPhone 13-naam ook de gebruikelijke tekst ‘Designed by Apple in California’ te lezen. Het gebruikte lettertype lijkt eveneens te kloppen, waardoor de verwachting is dat dit inderdaad de echte stickers zijn. Dit type stickers zie je bijvoorbeeld ook terug bij de verpakking van de AirTag.

iPhone 12S of iPhone 13

Het was nog even afwachten wat de uiteindelijke naam van de nieuwe iPhone ging worden. Zo gingen er geruchten over de iPhone 12S en iPhone 2021, maar het lijkt erop dat Apple toch echt ‘gewoon’ gaat kiezen voor de iPhone 13.

Hoewel het nummer 13 soms wordt overgeslagen vanwege het bijgeloof, lijkt Apple geen problemen te hebben met het getal. Het bedrijf bracht immers ook een aantal jaren geleden iOS 13 en iPadOS 13 uit.

Apple lijkt zich dus uiteindelijk niets aan te trekken van dit alles en gaat voor de duidelijke naam: iPhone 13. Wil je meer weten over de iPhone 13? Lees dan onze verwachtingen eens door.

Lees meer: Wat wordt het design van de iPhone 13? Dit zijn de verwachtingen

Dit weten we over de nieuwe iPhone

Het lijkt erop dat de iPhone 13 in de derde week van september wordt aangekondigd. Tijdens dit event worden ook nieuwe AirPods en de Apple Watch Series 7 gepresenteerd. Een nieuwe iPad (2021) en iPad mini (2021) staan ook nog op de planning. In onderstaande video blikken we vooruit op de Apple-producten die in 2021 nog verschijnen. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Deze 6 Apple-producten verschijnen (waarschijnlijk) nog in 2021

Win een iPhone 13!

Wist je dat je bij iPhoned ook de nieuwe iPhone 13 kunt winnen? En dat helemaal gratis! Op de dag dat de nieuwe iPhone in Nederland verkrijgbaar is, maken we de willekeurig gekozen winnaar bekend. Doe dus snel mee met onze actie en win de iPhone 13!

Bron afbeelding: EverythingApplePro
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 13
Apple iPhone 13

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen